|Ⓢєччαh|
Guru
- Reaksiyon puanı
- 10,315
Mesaj sayısı abi o.![]()
yav Allah iyiliğini versin emi, güldüm kendime...
ama benden çok şerafettin gülmüştür bana mutlak.
Mesaj sayısı abi o.![]()
ama benden çok şerafettin gülmüştür bana mutlak.![]()
ama benden çok şerafettin gülmüştür bana mutlak.![]()
Resmen içim eridi.![]()
Köfte olsa da yesem.Benim de midem kazındı, bu saatlerde hep oluyor.![]()
Köfte olsa da yesem.![]()
![]()
Ben zula yaptım 64 TLlik abırcıbır yanımda hepsi canga filan yiyorum balık krakerpizza krakerKöfte olsa da yesem.![]()
![]()
Ben zula yaptım 64 TLlik abırcıbır yanımda hepsi canga filan yiyorum balık krakerpizza kraker
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Star wors damıyız biz![]()
Bende kilo sorunu yok Allah'a şükürkilo sorunu yok herhalde
benim tek abur cuburum eti form ürünleri![]()
Allah iyiliğini versin ...sen her gün abırcıbır ye benim yaşa geldiğinde bastonuda ben sana alırım. abır cıbır yememeni tavsiye ederim düzenli ve düzgün ye ... yediğin her gün farklı olsun. sebze ve meyveleri pişirmeden ham iken yemeye dikkat et. ha diyeceksin bazı sebzeler ham yenmez. eyvallah onları da güzel yemek yaparak yersin. bu dediklerimi unutma... belki sana gülüünç gelebilir ama yaşınızın ve gençliüinizin değerini bilin ...Bende kilo sorunu yok Allah'a şükürHep fit benim vücutum maşAllah
neredeyse her gün abırcıbır yiyorum ama bayağı öyle böyle değil yani
ama sorun yok dediğim gibi Allah'a şükür
biraz spor yap Hocam oturma sende
![]()
Senin derdin birebir kelimeleri değiştirmek mi? yas peki hangi dilden ne kadar yeni? o cümleyi anlamıyorsan burada bu kadar yazılanları okuma zahmetine girme benceAma ustasınız diye beni aşağılama hakkını kim verdi?
Eski türkçe *** işte oradaki Eski türkçe. 1920'lerde matem, şimdilerde yas değil midir? Ayrıca anlamadım cümleyi @|SeYYaH|. Madem ben akılsızım, açıkla bakayım ne diyor orada?
Benimle alıp veremediğiniz nedir? Nereye gitsem ustalar(!) benimle dalga geçiyor. Ustalık dalga geçmekse ben de boş yere iki bin mesaj yazayım ben de milletle dalga geçeyim oh ne âlâ memleket.
Tamam yıllardır buradasınız, burayı anlamışsınızdır ondan bir şey demiyorum. Ama işin iyice suyu çıktı.
Hâlâ ses yok diyen arkadaşlara da cevabım:Uyuyordum!
Mesaj sayımı yaşımla karıştıran arkadaşlar da körmüş ne diyeyim.
sen ile tartışmayacağım ama benim yazdıklarımı okuyamamışsın ...anlamamaışsın.ne dediğimide anlamamışsın. ben sadece nacizane fikrimi söyledim. abırcıbır lafı beni bayağı tahrik etti... doğru yaşımı sormuşsun o yazılanlardan yaşımı çıkaramadınsa sen zahmet edip başkasının yerine konuşma kardeşim.senin derdin birebir kelimeleri değiştirmek mi? yas peki hangi dilden ne kadar yeni? o cümleyi anlamıyorsan burada bu kadar yazılanları okuma zahmetine girme benceistersen 10000 tane yaz, cümlelerin kalitesiz ağırlıktan yoksun, içerisinde bir manadan yoksun ise pek kaale alınmaz. umurumda bile değil inan senin kaale alıp almadığın.
söyle de yaşını öğrenelim, okulun varsa söyle, ne kitap okuduğunu söyle. Ha bu arada git türk dil kurumunun sözlüğünü , kubbealtının misalli büyük türkçe sözlüğünü al oku da türkçe kelime olarak neler varmış görmüş ol.
Canın sağolsun@azen63 abi yanlış alıntılama yapmışım düzeltiyorum![]()
üstteki laflara cevap vereyim mi, faraza sözler mi onlarsen ile tartışmayacağım ama benim yazdıklarımı okuyamamışsın ...anlamamaışsın.ne dediğimide anlamamışsın. ben sadece nacizane fikrimi söyledim. abırcıbır lafı beni bayağı tahrik etti... doğru yaşımı sormuşsun o yazılanlardan yaşımı çıkaramadınsa sen zahmet edip başkasının yerine konuşma kardeşim.
Şimdi sen bunada Bir Kulp bulursun.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Canın sağolsun![]()
sen bilirsinüstteki laflara cevap vereyim mi, faraza sözler mi onlar![]()
efendim abisi .abırcıbır yasaklandı sana
efendim abisi .abırcıbır yasaklandı sana)
ya anlamadım aslında, şimdi sen kimi destekledin, kimi köstekledin ? kafa daha yeni yeni başlıyor da günesen bilirsin![]()
eee o kadar lafı et sonra yanlış yazdığını farket bu kadarda olsun yani
kusura bakma
benim edebiyatım zayıftır ama sözlerim sirke gibidir. bir azan atasözü![]()
benim lugatımda kösteklemek kelimesi yoktur.ya anlamadım aslında, şimdi sen kimi destekledin, kimi köstekledin ? kafa daha yeni yeni başlıyor da güne
canın sağolsun be abi, bir atasözü de benden : bedava sirke de olsa baldan tatlı değildir.
bekliyoruz:laugh:yine resim atacam şimdi![]()
Senin derdin birebir kelimeleri değiştirmek mi? yas peki hangi dilden ne kadar yeni? o cümleyi anlamıyorsan burada bu kadar yazılanları okuma zahmetine girme benceistersen 10000 tane yaz, cümlelerin kalitesiz ağırlıktan yoksun, içerisinde bir manadan yoksun ise pek kaale alınmaz.
söyle de yaşını öğrenelim, okulun varsa söyle, ne kitap okuduğunu söyle. Ha bu arada git türk dil kurumunun sözlüğünü , kubbealtının misalli büyük türkçe sözlüğünü al oku da türkçe kelime olarak neler varmış görmüş ol.
hocamızın lafı aklıma geldi : " yiyiniz içiniz mesarif etmeyiniz" yalnız her hakkı saklıdırbenim lugatımda kösteklemek kelimesi yoktur.
baldan bana 1 kilo yolla ... mesarifler benden
Herhalde cevabınıda almış oldun![]()
eski türkçe dediğin kelimeler ki her biri adam gibi romanlarda geçen kelimelerdir. Bestseller"larda bulunmaz. Sana tavsiyem, hazır yaz tatilindesin, saatleri ayarlama enstitüsü, huzur, yahya kemalin şiirlerinden bazıları ha en önemlisi safahatı al oku, kendindeki farkı gör...Yaşım 14, bir mahzuru mu var? Girmeyi unutmuşum. Kesin yaşım 14 diye dalga geçersiniz. Ayrıca kelimeleri değiştirmedim dikkat et! Ayrıca anlamıyor musunuz? Ben yabancı dil diye bir şey mi dedim? Ben dedim ki eski türkçeden konuştun, anlaşılmadı dedim.
Amaaan ne konuşuyorum ya.
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] hala aynı fikirde miyiz abibekliyoruz:laugh: