Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Basit insanlar, ciddi konular.

Klonlanmış üyeler, aynı cevaplar.

1 klonun yazdığı mesaj 10 kloncuğun beğenisi,

10 klonun beğenisi -1 yazı. :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kilo sorunu yok herhalde :D

benim tek abur cuburum eti form ürünleri :(
Bende kilo sorunu yok Allah'a şükür :) Hep fit benim vücutum maşAllah :) neredeyse her gün abırcıbır yiyorum ama bayağı öyle böyle değil yani :D ama sorun yok dediğim gibi Allah'a şükür :) biraz spor yap Hocam oturma sende :P

-şerafettin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ama ustasınız diye beni aşağılama hakkını kim verdi?

Eski türkçe *** işte oradaki Eski türkçe. 1920'lerde matem, şimdilerde yas değil midir? Ayrıca anlamadım cümleyi @|SeYYaH|. Madem ben akılsızım, açıkla bakayım ne diyor orada?

Benimle alıp veremediğiniz nedir? Nereye gitsem ustalar(!) benimle dalga geçiyor. Ustalık dalga geçmekse ben de boş yere iki bin mesaj yazayım ben de milletle dalga geçeyim oh ne âlâ memleket.

Tamam yıllardır buradasınız, burayı anlamışsınızdır ondan bir şey demiyorum. Ama işin iyice suyu çıktı.

Hâlâ ses yok diyen arkadaşlara da cevabım:Uyuyordum!

Mesaj sayımı yaşımla karıştıran arkadaşlar da körmüş ne diyeyim.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bende kilo sorunu yok Allah'a şükür :) Hep fit benim vücutum maşAllah :) neredeyse her gün abırcıbır yiyorum ama bayağı öyle böyle değil yani :D ama sorun yok dediğim gibi Allah'a şükür :) biraz spor yap Hocam oturma sende :P
Allah iyiliğini versin ...sen her gün abırcıbır ye benim yaşa geldiğinde bastonuda ben sana alırım. abır cıbır yememeni tavsiye ederim düzenli ve düzgün ye ... yediğin her gün farklı olsun. sebze ve meyveleri pişirmeden ham iken yemeye dikkat et. ha diyeceksin bazı sebzeler ham yenmez. eyvallah onları da güzel yemek yaparak yersin. bu dediklerimi unutma... belki sana gülüünç gelebilir ama yaşınızın ve gençliüinizin değerini bilin ... :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
[MENTION=74029]azen63[/MENTION] abi yanlış alıntılama yapmışım düzeltiyorum :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Ama ustasınız diye beni aşağılama hakkını kim verdi?

Eski türkçe *** işte oradaki Eski türkçe. 1920'lerde matem, şimdilerde yas değil midir? Ayrıca anlamadım cümleyi @|SeYYaH|. Madem ben akılsızım, açıkla bakayım ne diyor orada?

Benimle alıp veremediğiniz nedir? Nereye gitsem ustalar(!) benimle dalga geçiyor. Ustalık dalga geçmekse ben de boş yere iki bin mesaj yazayım ben de milletle dalga geçeyim oh ne âlâ memleket.

Tamam yıllardır buradasınız, burayı anlamışsınızdır ondan bir şey demiyorum. Ama işin iyice suyu çıktı.

Hâlâ ses yok diyen arkadaşlara da cevabım:Uyuyordum!

Mesaj sayımı yaşımla karıştıran arkadaşlar da körmüş ne diyeyim.
Senin derdin birebir kelimeleri değiştirmek mi? yas peki hangi dilden ne kadar yeni? o cümleyi anlamıyorsan burada bu kadar yazılanları okuma zahmetine girme bence :) istersen 10000 tane yaz, cümlelerin kalitesiz ağırlıktan yoksun, içerisinde bir manadan yoksun ise pek kaale alınmaz.

söyle de yaşını öğrenelim, okulun varsa söyle, ne kitap okuduğunu söyle. Ha bu arada git türk dil kurumunun sözlüğünü , kubbealtının misalli büyük türkçe sözlüğünü al oku da türkçe kelime olarak neler varmış görmüş ol.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
senin derdin birebir kelimeleri değiştirmek mi? yas peki hangi dilden ne kadar yeni? o cümleyi anlamıyorsan burada bu kadar yazılanları okuma zahmetine girme bence :) istersen 10000 tane yaz, cümlelerin kalitesiz ağırlıktan yoksun, içerisinde bir manadan yoksun ise pek kaale alınmaz. umurumda bile değil inan senin kaale alıp almadığın.

söyle de yaşını öğrenelim, okulun varsa söyle, ne kitap okuduğunu söyle. Ha bu arada git türk dil kurumunun sözlüğünü , kubbealtının misalli büyük türkçe sözlüğünü al oku da türkçe kelime olarak neler varmış görmüş ol.
sen ile tartışmayacağım ama benim yazdıklarımı okuyamamışsın ...anlamamaışsın.ne dediğimide anlamamışsın. ben sadece nacizane fikrimi söyledim. abırcıbır lafı beni bayağı tahrik etti... doğru yaşımı sormuşsun o yazılanlardan yaşımı çıkaramadınsa sen zahmet edip başkasının yerine konuşma kardeşim.:)

Şimdi sen bunada Bir Kulp bulursun.:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@azen63 abi yanlış alıntılama yapmışım düzeltiyorum :)
Canın sağolsun:)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
sen ile tartışmayacağım ama benim yazdıklarımı okuyamamışsın ...anlamamaışsın.ne dediğimide anlamamışsın. ben sadece nacizane fikrimi söyledim. abırcıbır lafı beni bayağı tahrik etti... doğru yaşımı sormuşsun o yazılanlardan yaşımı çıkaramadınsa sen zahmet edip başkasının yerine konuşma kardeşim.:)

Şimdi sen bunada Bir Kulp bulursun.:)

Canın sağolsun:)
üstteki laflara cevap vereyim mi, faraza sözler mi onlar :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
sen bilirsin:)
eee o kadar lafı et sonra yanlış yazdığını farket bu kadarda olsun yani:)
kusura bakma:)
benim edebiyatım zayıftır ama sözlerim sirke gibidir. bir azan atasözü:)
ya anlamadım aslında, şimdi sen kimi destekledin, kimi köstekledin ? kafa daha yeni yeni başlıyor da güne :)

canın sağolsun be abi, bir atasözü de benden : bedava sirke de olsa baldan tatlı değildir.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ya anlamadım aslında, şimdi sen kimi destekledin, kimi köstekledin ? kafa daha yeni yeni başlıyor da güne :)

canın sağolsun be abi, bir atasözü de benden : bedava sirke de olsa baldan tatlı değildir.
benim lugatımda kösteklemek kelimesi yoktur. :)
baldan bana 1 kilo yolla ... mesarifler benden:)
Herhalde cevabınıda almış oldun:)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=75364]arsenik[/MENTION] sceneaccess de mp3'ler free'ydi dimi :D

dosya müthiş :blush:
VA-Ibiza_Fever_2013-4CD-2013-SPLiFF

-şerafettin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Senin derdin birebir kelimeleri değiştirmek mi? yas peki hangi dilden ne kadar yeni? o cümleyi anlamıyorsan burada bu kadar yazılanları okuma zahmetine girme bence :) istersen 10000 tane yaz, cümlelerin kalitesiz ağırlıktan yoksun, içerisinde bir manadan yoksun ise pek kaale alınmaz.

Yaşım 14, bir mahzuru mu var? Girmeyi unutmuşum. Kesin yaşım 14 diye dalga geçersiniz. Ayrıca kelimeleri değiştirmedim dikkat et! Ayrıca anlamıyor musunuz? Ben yabancı dil diye bir şey mi dedim? Ben dedim ki eski türkçeden konuştun, anlaşılmadı dedim. Demek ki esas sen değiştiriyorsun kelimelerimi.

Ayrıca eski kelime diye matem için dedim.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
benim lugatımda kösteklemek kelimesi yoktur. :)
baldan bana 1 kilo yolla ... mesarifler benden:)
Herhalde cevabınıda almış oldun:)
hocamızın lafı aklıma geldi : " yiyiniz içiniz mesarif etmeyiniz" yalnız her hakkı saklıdır :)

Yaşım 14, bir mahzuru mu var? Girmeyi unutmuşum. Kesin yaşım 14 diye dalga geçersiniz. Ayrıca kelimeleri değiştirmedim dikkat et! Ayrıca anlamıyor musunuz? Ben yabancı dil diye bir şey mi dedim? Ben dedim ki eski türkçeden konuştun, anlaşılmadı dedim.

Amaaan ne konuşuyorum ya.
eski türkçe dediğin kelimeler ki her biri adam gibi romanlarda geçen kelimelerdir. Bestseller"larda bulunmaz. Sana tavsiyem, hazır yaz tatilindesin, saatleri ayarlama enstitüsü, huzur, yahya kemalin şiirlerinden bazıları ha en önemlisi safahatı al oku, kendindeki farkı gör...

kimse yaşınla alay etmez, ama o yaşta güzel konuşmana ve etkili cümleler kullanmana saygı duyar. O eski türkçe senin dilin. eski diyip kaçacaksan önce adını değiştir...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bekliyoruz:laugh:
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] hala aynı fikirde miyiz abi :D

988631_259164174215756_929918999_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...