hala gelecek abiNike ve Adidas markasından yapacağın her tercih , işini görecektir.
Ama nedense ben bütün ürünlerde Nike ürününü daha estetik ve kullanışlı buluyorum.
Adım Ölçeri naptın ?![]()
hala gelecek abiNike ve Adidas markasından yapacağın her tercih , işini görecektir.
Ama nedense ben bütün ürünlerde Nike ürününü daha estetik ve kullanışlı buluyorum.
Adım Ölçeri naptın ?![]()
Bana da benzer bir olay bir filmde olmuştu. Tüm dosyaları indirmiştim. Sonra bir siteye göndereyim diye sitenin kendi torrent dosyasını indirip bu filmi gösterip direk göndermeye geçecektim ama direk göndermeye geçmedi. Bir baktım indirmeye başladı. Hemen durdurdum ama nafile eski dosyayı silip üstüne tekrar yazmaya başlamıştı.6 gb downloadın yüzde 60 a geldikten sonra baştan başlaması bütün keyfimin içine etti.
Ben de kurşuna dizme eylemi yapmak istiyorum.
Geçin sıraya!![]()
biri de merdivenlere tırmanmak için yıldızları hedef alırım demişti. Kimdi hatırlamadım.Yok abi ben hedeflerimi her zaman yüksek tutarım..
Deniz Arcak diye bi şarkıcı var onun babası her zaman ona dermişkii..
İnsanın hedefleri ne kadar büyük olursa varacağı noktada o kadar büyük olurmuş..![]()
190 bin küsür bile banlayabilirim.@AliA şimdi sen 30 ya da 40 demirbaş üyeyi 2 saniye de banlayabilir misin??![]()
190 bin küsür bile banlayabilirim.
Tek tuş.![]()
Troy'un bana kendi yetkilerinden vermeyeceğini nerden biliyorsunuz?
Onu geçtim beni banlayabileceğini nasıl düşünüyorsunuz?
Tek tuşla ShiftDelete.Net'i bitiririm vallahi.![]()
kast var. Nasıl banlasınTroy'u da banlama yetkin var mı![]()
![]()
sitede de emergency tuşu var herhalde, kendini imhaTroy'un bana kendi yetkilerinden vermeyeceğini nerden biliyorsunuz?
Troy'un bana kendi yetkilerinden vermeyeceğini nerden biliyorsunuz?
kast var. Nasıl banlasınBiz de kaşınmayak da
![]()
ehemgümbürtüye gidiyormuşuz
![]()