• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18wsBUZ.png

Google da 502 veriyorsa dağılın. :P
aynısı bende de oldu.

Youtube kullanan kim bilir kaç milyon insan karşılaştı aynı anda. :D

Bu arada hala sorun var. :)

9WAFE5T.png

MediaMarkt ta bugün kampanya vardı, cep telefonlarında her 100 TL lik alışverişe 30 TL hediye çeki veriyorlardı.
SAmsung Galaxy S4 almaya gittim, bir tane ahizeli telefon, bir tane telsiz telefon ve kulaklık ile uzatmasını aldım, diğerlerini protesto ettim.
Sen büyüksün Allah'ım :D

MediaMarkt ta bugün kampanya vardı, cep telefonlarında her 100 TL lik alışverişe 30 TL hediye çeki veriyorlardı.
SAmsung Galaxy S4 almaya gittim, bir tane ahizeli telefon, bir tane telsiz telefon ve kulaklık ile uzatmasını aldım, diğerlerini protesto ettim.

Kaç TL'ydi abi?

http://www.yenicarsim.com/

Burada 1500 TL :)

Bereket versin. :D

2679 TL iydi Furkanım, 780 TL lik hediye çeki veriyorlardı. 1899 ageliyor ama yine de olmaz...

Eyvallah abi, iyi etmişsin almayarak.

Bak burada daha uygun. Düşün istersen.

Buradan kuzenimin müstakbel nişanlısına doğum günü hediyesi olarak aldık.

Eyvallah abi, iyi etmişsin almayarak.

Bak burada daha uygun. Düşün istersen.

Buradan kuzenimin müstakbel nişanlısına doğum günü hediyesi olarak aldık.

Hayırlı olsun güle güle kullansın. Ama çok fazla para... S3 daha makul duruyor. Samsung da bir çocukla konuştum, 1900 TL nin altında alacağın her S4 paraleldir dedi. Onlar sadece ödemede kolaylık sağlıyorlar.
Bekleyelim bakalım hayırlısı.

Ben ve gariban Nokia E6 cihazım ağlamaklı olarak sizi okuyoruz ona göre... :crying:

Beyler 550 liraya s2 var garantisiz. Alınır mı ? Telefonu elime aldım ama tam kurcalamadım çizik kırık vs yok. Güncellenmemiş. Fabrika ayarlarına dönüp güncelleyip kullanılırmı ?

Nasıl bir oyun bu?

Hemencecik anlatayım, linke tıklayınca önüne bulmaca zaten gelmiştir. 4x4 lük gelmiştir önce, istediğin sayıya göre ayarlayabiliyorsun, 5x5 6x6 7x7 8x8 9x9 ya kadar var büyüklüğü. Karelerin arasında <(Küçüktür) ve >(Büyüktür) işaretleri var, o işaretlere göre sayılar yerleştiriyorsun. Sayılar kaça kadar dersen eğer oda şöyle, 4x4 açarsan eğer, her satır ve sütünda 1 2 3 4 olacak, tekrarlamayacak. 5x5 te 1'den 5e kadar gibi. Umarım yeterli olmuştur :D Varsa başka soru, alayım ? :D

Ben ve gariban Nokia E6 cihazım ağlamaklı olarak sizi okuyoruz ona göre... :crying:

Ben de pek hüzünlüyüm abim. :D.

Neo V hep zorda bırakıyor beni.

--

Anladım ki, yıldız olmak için Barça'ya imza atmak bile yetiyor.

Ne olmuş bu Neymar'a. :D

Hemencecik anlatayım, linke tıklayınca önüne bulmaca zaten gelmiştir. 4x4 lük gelmiştir önce, istediğin sayıya göre ayarlayabiliyorsun, 5x5 6x6 7x7 8x8 9x9 ya kadar var büyüklüğü. Karelerin arasında <(Küçüktür) ve >(Büyüktür) işaretleri var, o işaretlere göre sayılar yerleştiriyorsun. Sayılar kaça kadar dersen eğer oda şöyle, 4x4 açarsan eğer, her satır ve sütünda 1 2 3 4 olacak, tekrarlamayacak. 5x5 te 1'den 5e kadar gibi. Umarım yeterli olmuştur :D Varsa başka soru, alayım ? :D
Güzelmiş oyun sağ ol.

flight simulator krizim tuttu yine.. youtubetan rc airplane videoları izlemekten bi hal oldum

Hayırlı olsun güle güle kullansın. Ama çok fazla para... S3 daha makul duruyor. Samsung da bir çocukla konuştum, 1900 TL nin altında alacağın her S4 paraleldir dedi. Onlar sadece ödemede kolaylık sağlıyorlar.
Bekleyelim bakalım hayırlısı.

Faturalı hattın varsa,o şekilde de alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...