Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
seninkini öğrensem alternatif bulabiliriz abiÖnerilere açığım.![]()
seninkini öğrensem alternatif bulabiliriz abiÖnerilere açığım.![]()
seninkini öğrensem alternatif bulabiliriz abi![]()
Abi pm ile söyleseneBenimkini gerçekten beğenmezdin, bunu garanti edebilirim sana..
Senin önerilerine açığım..![]()
Abi pm ile söylesene![]()
Bu senin isteklerin arasında gördüğüm en sadesi abiTamam bilahere inşallah..![]()
Bu arada canım acayip domates ekmek çekti yaaa![]()
biliyor olabilirim kelimeyi. Güzel birşey olabilir ama daha canlı bişey daha tercihe şayan olurdu
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kaderin mahkumu olmak ne demek? Yani bir plan var, tiyatro var ve bizler oyuncu muyuz?
Bu senin isteklerin arasında gördüğüm en sadesi abiŞaşalı şeylere alıştık valla
![]()
şimdi oldu abi. Valla edebiyatın çok kuvvetli abi. Şiir ya da hikaye yazmalısın.Sade mi ?
Sıcak ve fırından çıkalı en fazla 40 dk olmuş bir ekmeği açıcaksın,
Domatesi ortasından elinle ayıracaksın.. Bahçe ve salkım domatesi olacak ama..
Sonra o domatesin ayırdığın yere biraz karabiber, kekik, çörek otu ve kuru nane ekleyeceksin..
Sonra halis zeytinyağı ile biraz marine edeceksin...
En sonunda ise ekmeğin içine koyacaksın ve büyük bir ısırık aldıktan sonra, Allahım sana şükürler olsun bu lezzeti bana nasip ettiğin için deyip hapur hupur sıcak ve demli bir çay eşliğinde yiyeceksin.......... :crying:
Ben aslında böyle biri değilim..
Her şey rejime başladıktan sonra oldu.![]()
Belki de en çok tartışılan konudur kader. O yüzden biz çok girmeyelimEsasta kaderin felsefesi bu değildir. Ama kabul gören mantık senin tarif ettiğin gibidir.
Genel kabul gören anlayışa binaen ve birine mesaj olarak yazdıydımdı
Anlamıştır heralde![]()
Ben bi Alfa Sef'i öldürüp geliyorum.
Çorumdayım çorummBuralarda net az bulunur bir şey o yüzden giremiyorum
Nasılsınız bakalım görmeyeli
Flash tv de Ankara havası eşliğinde göbek atıyorlar ohh..Kıyamet kopmuş umurlarında değil valla..
![]()
Başka türlü kıvaramıyorlar çünkü işte sıkıştılar mı haydaa hopaaa.Flash TV dün çok komikti.
Bir türkünün hikayesini anlatıyorlardı, adam ya devamını unuttu ya da baktı milletin hoşuna gitmiyor hemen halaya geçti.![]()
Destek kuvvet lazım olursa ne yapacağız?
İhtiyat timim benim. İYilik sağlık, gelirken leblebi almayı ve getirmeyi unutma.
Toz haline getirip @friendly'ye ulaştıracağız ona göre![]()
vay anasını youtube a girmiyor.