yaşli çocuk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
hepiniz haklısınız tamam kardeşim.Monarşi diyorum.
Monarşik düzende adalet mi aranır diyorum.
hepiniz haklısınız tamam kardeşim.Monarşi diyorum.
Monarşik düzende adalet mi aranır diyorum.
Burası seks otobüsü değil haddinizi bilin.![]()
Şoför'e haber edeyim de tartaklasın seni.Ne bize böyle uyarı yapamazsınız..![]()
Yarın burada eylem yapıyoruz..seks eylemi
![]()
![]()
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] sen kendi kendini banlayabiliyor musun??Hepinizi banlarım bak.
Seç-beğen-al tarifelerim meşhurdur.![]()
Hepinizi banlarım bak.
Seç-beğen-al tarifelerim meşhurdur.![]()
Kendimi banlayabiliyor muymuşum diye uygulamayı senin üstünde yapsam nasıl olur?![]()
Seçimlere gidiyoruz o zaman . Aramızda @tambjk gibi bir çok direnişç ivar az da bunun için direnmeyi öğretsinler bize![]()
diğerini yazmayı unutmuşum. ereyon o da.Deveyükü için yapılan yorumlar: http://www.akakce.com/forum/Deveyuku,174.html
yorumları okudum daDeveyükü için yapılan yorumlar: http://www.akakce.com/forum/Deveyuku,174.html
sen söyle anlayan birileri çıkar.Telefondan anlayan sağlam bilgili bir yardımsever arıyorum ?![]()
sen söyle anlayan birileri çıkar.
Beyler makarayı bırakın karşıyakaya gelin
çok güzel burası yalnız denize giremeyeceğim![]()
sen alacağın günlerde sorarsın buralarda. açarsın bir konuDirekt bi sorum yok, genel olarak birkaç soru soracaktım. Seneye Allah nasip ederse üniversiteye başlayacağım, bizimkilere de telefon aldırmayı düşünüyorum. Bir sürü telefon dolanıyor piyasada, Galaxy S ler, HTC ler, İPhone lar falan felen... Hangisinin nesi iyidir, kullanımı kolay olan, uygulamaları güzel olan, kamerası iyi olan, sesi iyi olan hangisi gibi genel sorular soracağımBurayıda pek kirletmek istemiyorum aslında. Açılmış konularıda bir bir okumak çok sıkıcı geldi
Uzun uzun anlatırım diyen olursa özel mesajla konuşabiliriz, buranın güzelliğini bozmayalım derim şimdiden
![]()
sen alacağın günlerde sorarsın buralarda. açarsın bir konu![]()