Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
"Söyle Rahat" bölümü amacından çıkmak üzere..

Sadece "Rahatla" durumuna geçmek üzereyiz.. :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hepinizi banlarım bak. :P

Seç-beğen-al tarifelerim meşhurdur. :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kendi kendimi imha etme yeteneğim yok. :D

Mod odasında öyle bir konumuz yok. Her şey şeffaf bizde. :D Örneğin; Uçuşan Üyeler :P

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] bir denesene belki olur. Merak ettim şimdi. :P

Eğer bişeycik olursa [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] ruhunu foruma üfleme yaparak geri getirir seni :mrgreen:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kendimi banlayabiliyor muymuşum diye uygulamayı senin üstünde yapsam nasıl olur? :P

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Çok feci uykum var.
Yatsaydım da bir daha kalkmasaydım.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Olmadı ama :closedeyes: bir de [MENTION=2]Troy[/MENTION]'a teklif edeyim bunu belki o böyle bir deneye razı olur :P VB'nin bug'ını bulacaz işte yavvv. Çok fantastik olacak :biggrin:

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Daha radikal bir önerim var :) Başbakanı banlarsak forumdaki kimse banlanacak kadar gerilip küfür etmez böylelikle. Kimseyi kaybetmemiş oluruz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Seçimlere gidiyoruz o zaman . Aramızda @tambjk gibi bir çok direnişç ivar az da bunun için direnmeyi öğretsinler bize :D

Gerçek güç sizsiniz :)

Yarın öbürgün hepiniz toplu halde hesaplarnızı kapatırsanız olacakları bir düşün?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Beyler makarayı bırakın karşıyakaya gelin:D
çok güzel burası yalnız denize giremeyeceğim :(

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Açlıktan dilimde yara çıkmış..
Cüzzamlı gibi hissediyorum kendimi.. :helpsmilie:

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=39204]desperado64[/MENTION] Kapanan konuları açmayalım lütfen, bu forumda kalıcı olmak istiyorum :D :D
[MENTION=130683]android3[/MENTION] Bu arada doğum günün kutlu olsun, umarım mutlu mesut bir ömür geçirirsin :)

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İnsan gibi tartışmadan, görüşünü belirtmeden direk hakaret etmeye, muhattap aldığı kişiyi küçümsemeye başlayan insan, öncelikle kendisinin bilgili, realist ve delikanlı olup olmadığını bir sorgulamalı.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sen söyle anlayan birileri çıkar.

Direkt bi sorum yok, genel olarak birkaç soru soracaktım. Seneye Allah nasip ederse üniversiteye başlayacağım, bizimkilere de telefon aldırmayı düşünüyorum. Bir sürü telefon dolanıyor piyasada, Galaxy S ler, HTC ler, İPhone lar falan felen... Hangisinin nesi iyidir, kullanımı kolay olan, uygulamaları güzel olan, kamerası iyi olan, sesi iyi olan hangisi gibi genel sorular soracağım :) Burayıda pek kirletmek istemiyorum aslında. Açılmış konularıda bir bir okumak çok sıkıcı geldi :D Uzun uzun anlatırım diyen olursa özel mesajla konuşabiliriz, buranın güzelliğini bozmayalım derim şimdiden :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Direkt bi sorum yok, genel olarak birkaç soru soracaktım. Seneye Allah nasip ederse üniversiteye başlayacağım, bizimkilere de telefon aldırmayı düşünüyorum. Bir sürü telefon dolanıyor piyasada, Galaxy S ler, HTC ler, İPhone lar falan felen... Hangisinin nesi iyidir, kullanımı kolay olan, uygulamaları güzel olan, kamerası iyi olan, sesi iyi olan hangisi gibi genel sorular soracağım :) Burayıda pek kirletmek istemiyorum aslında. Açılmış konularıda bir bir okumak çok sıkıcı geldi :D Uzun uzun anlatırım diyen olursa özel mesajla konuşabiliriz, buranın güzelliğini bozmayalım derim şimdiden :)
sen alacağın günlerde sorarsın buralarda. açarsın bir konu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...