Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Takip ettiğim tek manga One Piece. Onda da Eiichiro Oda, savaş senaryosu çizdimi bir ay yatar, hastalanır iki hafta çizmez... Ama bunun animeyi etkilememesi iyi.

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Takip ettiğim tek manga One Piece. Onda da Eiichiro Oda, savaş senaryosu çizdimi bir ay yatar, hastalanır iki hafta çizmez... Ama bunun animeyi etkilememesi iyi.

Bakuman diye bir anime var onu bi izle mangaka ların işi cidden zor one piece gibi büyük yapıtların mangasini takip etmiyorum animenin heycanı kaçıyor tammen :)

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bakuman diye bir anime var onu bi izle mangaka ların işi cidden zor one piece gibi büyük yapıtların mangasini takip etmiyorum animenin heycanı kaçıyor tammen :)
Evet orası doğru. Ama işte merak ediyorum n'olmuş ne bitmiş sonraki ark nedir diye... Bakuman'ı listeme aldım, yazın izlemeyi düşünüyorum. :)

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Abi manga okuyorum ama animeyi tercih ederim Elfen Lied i izlediğim için okumamıştım ama sen onerdigine göre en kısa zamanda başlıyorum :)

elfen lied ın mangasına bugün başladım ve bitirdim ayrıca izlenecekler listemde ilk sırada şuan 6 haziran 12 den sonra bende başlayacam animesine,yalnız sitedeki manga yarım kalmış sanki, belkide çevirilen kısım o kadardır, o site baya hoşuma gitti.

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Konusu ne üzerine peki ?

Mashiro adlı kahramanımızın amcası mangaka(manga çizerdir) çocukluğundan beri onun yanında bulunan kahramanımız amcasından çok şey öğrenmiştir.Ancak amacasi öyle şatafatlı bir mangaka değil bir kumarbazdır(izleyince manasını anlarsın spoiler vermek istemiyorum çok). Bir gün Takagiyle konuşur olaylar döner(spoiler vermeyince zor oluyor :D) ve 2 kahramanımız hayallerinin peşlerinden koşmaya başlarlar ama bu hayallere sımsıkı sarilirlar. Takaginin çok hoş bir repliği vardir:
Takagi: Hayalimin peşinde koşarken başarısız olsam bile bundan pişman olmayacağım.Ama hayalimin peşinden koşmazsam pişman olacağımı biliyorum.
Kız:Eminim bu kararın yüzünden çok pişman olacaksın.
Takagi: Belki olabilirim o zaman bana istediğin kadar gülebilirsin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

elfen lied ın mangasına bugün başladım ve bitirdim ayrıca izlenecekler listemde ilk sırada şuan 6 haziran 12 den sonra bende başlayacam animesine,yalnız sitedeki manga yarım kalmış sanki, belkide çevirilen kısım o kadardır, o site baya hoşuma gitti.
Abi Elfen Lied Mirai Nikki yle karşılaştırılabilecek kapasitede bir anime.Baş karekteri Lucy mi Yuno mu daha etkileyici diye tartiştiğimiz oluyor arkadaşlarla benim gözümde bir Yuno olmasada çok etkileyici bir karekterdir Lucy.Animenin müzikleride insani baya etkiler :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
gececiler nerde ? [MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION], [MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi. nerelerdesiniz?

garip. sürekli geceleyenler yok :D

bende kaçayım. hayırlı geceler sdn. sınav haftasında olan şu öğrenciye de dua edin :)

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Abi Elfen Lied Mirai Nikki yle karşılaştırılabilecek kapasitede bir anime.Baş karekteri Lucy mi Yuno mu daha etkileyici diye tartiştiğimiz oluyor arkadaşlarla benim gözümde bir Yuno olmasada çok etkileyici bir karekterdir Lucy.Animenin müzikleride insani baya etkiler :)

Lucy benimde hoşuma gitti ,üstelik inanılmaz derecede sevimli, YUNO kadar olamasa da o da biraz çatlak. Zaten Jig Saw (testere) YUNO yu görseydi "Ben bile bu kadar çatlak değilim" der kendini 31. kattan atardı.

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Mashiro adlı kahramanımızın amcası mangaka(manga çizerdir) çocukluğundan beri onun yanında bulunan kahramanımız amcasından çok şey öğrenmiştir.Ancak amacasi öyle şatafatlı bir mangaka değil bir kumarbazdır(izleyince manasını anlarsın spoiler vermek istemiyorum çok). Bir gün Takagiyle konuşur olaylar döner(spoiler vermeyince zor oluyor :D) ve 2 kahramanımız hayallerinin peşlerinden koşmaya başlarlar ama bu hayallere sımsıkı sarilirlar. Takaginin çok hoş bir repliği vardir:
Takagi: Hayalimin peşinde koşarken başarısız olsam bile bundan pişman olmayacağım.Ama hayalimin peşinden koşmazsam pişman olacağımı biliyorum.
Kız:Eminim bu kararın yüzünden çok pişman olacaksın.
Takagi: Belki olabilirim o zaman bana istediğin kadar gülebilirsin.

E güzelmiş. Alışıldık mesajlar yani bunlar anime-mangalarda işte arkadaşlık, hayaller vs.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Kim demiş Avea'nın 3G si yavaş diye :)

saniyede 1,1 MB iniyor :thumbup: :clap: Ttnet'in imternetinden hızlı nerdeyse :D

wPEJ3mZ.png

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Çorbamı içtim. Sonra sabahın ilk çayını içmek için kıraathane ye girdim o da ne çorbacı da karşılaştığım amca da orda yanına çağırdı çaylarımızı yudumladık muhabbet muhabbeti açtı derken güneş doğdu. Güne güzel başlamak böyle olsa gerek :)

61trabzon61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
işyerine geldim. kahvaltı yapmadım. açmıyım değilmiyim anlayamıyorum. hava kara bulutlu çöktü bana hüzün :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hastalıktan yeni çıktım :D

Arkadaş bilgisayarcı olmakta dokturlukla eş değer olma yolunda ileriliyor.. :D Sağlık ocağında rapor alacaktım bilgisayar çökmüş çıktı verilemiyor dediler sıra beklerken. Girdim içeriye şuanda bakamıyoruz dedi. (Açınlın ben bilgisayarcıyım) :P Ben bilgisayar bölümünde okuyorum belki yardımım dokunur dedim. O da teknik eleman çağırdıkalrını söyledi. yine de o söylerken bilgisayar faresini kavradım 4 tık ile hallettim. :D Ve odadan çıktım mauhaha :D Bu kadar küçücük bir sorun neler yapıyor teknik eleman 32 dk sonra geldi onca hasta 32 dk bekleyecekelrdi :D :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Baattin
ilişki durumunu sürekli değiştirenler de motorlu taşıtlar vergisini ödüyor mu acaba..

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
E güzelmiş. Alışıldık mesajlar yani bunlar anime-mangalarda işte arkadaşlık, hayaller vs.

Ana tema olarak kesnlikle haklısın ama doğa üstülük olmadığı için etkili oluyor sen bi izle o zaman yorumu senden duymak daha iyi olur :)

Lucy benimde hoşuma gitti ,üstelik inanılmaz derecede sevimli, YUNO kadar olamasa da o da biraz çatlak. Zaten Jig Saw (testere) YUNO yu görseydi "Ben bile bu kadar çatlak değilim" der kendini 31. kattan atardı.
Yine ve her zaman dediğimiz gibi abi Yuno candır Mangasinda görmüşsün Lucy i mangaya daha yeni başladım ama Animede etkileyiciydi.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Rahatlamak için tıkla:devil:

Bakalım kaç abaza tuzaga düşüp gelecek buralara :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...