Munitionis
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 9
Abi manga okuyorum ama animeyi tercih ederim Elfen Lied i izlediğim için okumamıştım ama sen onerdigine göre en kısa zamanda başlıyorum
Abi manga okuyorum ama animeyi tercih ederim Elfen Lied i izlediğim için okumamıştım ama sen onerdigine göre en kısa zamanda başlıyorum
Takip ettiğim tek manga One Piece. Onda da Eiichiro Oda, savaş senaryosu çizdimi bir ay yatar, hastalanır iki hafta çizmez... Ama bunun animeyi etkilememesi iyi.
Evet orası doğru. Ama işte merak ediyorum n'olmuş ne bitmiş sonraki ark nedir diye... Bakuman'ı listeme aldım, yazın izlemeyi düşünüyorum.Bakuman diye bir anime var onu bi izle mangaka ların işi cidden zor one piece gibi büyük yapıtların mangasini takip etmiyorum animenin heycanı kaçıyor tammen![]()
Pişman olmıyacağın bir anime olacak hayatini değiştirebilir veya sana bir değer katar o animeEvet orası doğru. Ama işte merak ediyorum n'olmuş ne bitmiş sonraki ark nedir diye... Bakuman'ı listeme aldım, yazın izlemeyi düşünüyorum.![]()
Çok methetmişlerdiPişman olmıyacağın bir anime olacak hayatini değiştirebilir veya sana bir değer katar o anime![]()
Çok methetmişlerdiCidden güzel bi' şeye benziyor
![]()
Konusu ne üzerine peki ?Beni baya etkiledi kıyamadım 2. sezonda yavaşladim yavaş yavaş hazmede hazmede izliyorum![]()
Abi manga okuyorum ama animeyi tercih ederim Elfen Lied i izlediğim için okumamıştım ama sen onerdigine göre en kısa zamanda başlıyorum![]()
Konusu ne üzerine peki ?
Abi Elfen Lied Mirai Nikki yle karşılaştırılabilecek kapasitede bir anime.Baş karekteri Lucy mi Yuno mu daha etkileyici diye tartiştiğimiz oluyor arkadaşlarla benim gözümde bir Yuno olmasada çok etkileyici bir karekterdir Lucy.Animenin müzikleride insani baya etkilerelfen lied ın mangasına bugün başladım ve bitirdim ayrıca izlenecekler listemde ilk sırada şuan 6 haziran 12 den sonra bende başlayacam animesine,yalnız sitedeki manga yarım kalmış sanki, belkide çevirilen kısım o kadardır, o site baya hoşuma gitti.
Abi Elfen Lied Mirai Nikki yle karşılaştırılabilecek kapasitede bir anime.Baş karekteri Lucy mi Yuno mu daha etkileyici diye tartiştiğimiz oluyor arkadaşlarla benim gözümde bir Yuno olmasada çok etkileyici bir karekterdir Lucy.Animenin müzikleride insani baya etkiler![]()
Mashiro adlı kahramanımızın amcası mangaka(manga çizerdir) çocukluğundan beri onun yanında bulunan kahramanımız amcasından çok şey öğrenmiştir.Ancak amacasi öyle şatafatlı bir mangaka değil bir kumarbazdır(izleyince manasını anlarsın spoiler vermek istemiyorum çok). Bir gün Takagiyle konuşur olaylar döner(spoiler vermeyince zor oluyor) ve 2 kahramanımız hayallerinin peşlerinden koşmaya başlarlar ama bu hayallere sımsıkı sarilirlar. Takaginin çok hoş bir repliği vardir:
Takagi: Hayalimin peşinde koşarken başarısız olsam bile bundan pişman olmayacağım.Ama hayalimin peşinden koşmazsam pişman olacağımı biliyorum.
Kız:Eminim bu kararın yüzünden çok pişman olacaksın.
Takagi: Belki olabilirim o zaman bana istediğin kadar gülebilirsin.
Ben burdayım oyun oynuyodumda abigececiler nerde ? @Artvincenter, @friendly abi. nerelerdesiniz?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
garip. sürekli geceleyenler yok
bende kaçayım. hayırlı geceler sdn. sınav haftasında olan şu öğrenciye de dua edin![]()
valla o saate kadar kalamadımBen burdayım oyun oynuyodumda abinerdesiniz
![]()
E güzelmiş. Alışıldık mesajlar yani bunlar anime-mangalarda işte arkadaşlık, hayaller vs.
Yine ve her zaman dediğimiz gibi abi Yuno candır Mangasinda görmüşsün Lucy i mangaya daha yeni başladım ama Animede etkileyiciydi.Lucy benimde hoşuma gitti ,üstelik inanılmaz derecede sevimli, YUNO kadar olamasa da o da biraz çatlak. Zaten Jig Saw (testere) YUNO yu görseydi "Ben bile bu kadar çatlak değilim" der kendini 31. kattan atardı.
şey yanlış olduBu Konudaki Etiketler
Etiketleri Düzenle geyiğe gel, lan efe nettin bizim oğlan, ne alaka kel alaka, söyle rahatla
İlk defa bugün dikkatimi çekti![]()
Bu Konudaki Etiketler
Etiketleri Düzenle geyiğe gel, lan efe nettin bizim oğlan, ne alaka kel alaka, söyle rahatla
İlk defa bugün dikkatimi çekti![]()
İlk defa gördün. İnsan biraz ekleme yaparak foruma katkı sağlar abi![]()
Rahatlamak için tıkla:devil:
Benim varlığım zaten foruma yeterli bir katkı değil mi ?
hiiii etiketlere ekleme yapılabiliyormuş...
Hemen sabote ettim...![]()
Ehem öhüm..
Ben değil kuzenim tıklamış..![]()