YEMEKTEYİZHASAN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Bu stoperlerin burunları böyle mi la hep.
Oy oy.Artvin merkez kullanıcı ismim olacağına persçe isim almayı tercih ederim... (hihihihi)
@Artvincenter ​bir üst mesaja bakArtvin merkez kullanıcı ismim olacağına persçe isim almayı tercih ederim... (hihihihi)
ben yapacaktım ama
[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] İki Üst mesaja bak.@Artvincenter ​bir üst mesaja bak![]()
abi persçe değil yavArtvin merkez kullanıcı ismim olacağına persçe isim almayı tercih ederim... (hihihihi)
onların ki türk isimleriBana persçe geldi. Bizi en çok etkileyen kültür pers kültürü olduğu için öyle yazdım
DipNot: Persçe diye dil mi?? var laaaa. Kafam gene gitti. Persler iranlıların atasıdır. Doğrusu farsça olacak![]()
Artvin merkez kullanıcı ismim olacağına persçe isim almayı tercih ederim... (hihihihi)
abi persçe değil yav
- - - Mesaj Güncellendi - - -
onların ki türk isimleri![]()
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] abi ( bu arada gerçek isim ne abi ) olmasa da ben vardım. sırtını koluuyordum merak etme. bu arada nick değişti
Selçuklu Dönemindeki sultanların isimleri, adım üstünde tarihçiyimkimlerin ki![]()
ismim muhammed. yaş 23. ist.Eyvallah.Kardeşim.
Ben Mustafa.
Sizin İsminiz Ne İdi?
hiç "friendly"ce birşey değildi abiBende iyi niyetliyim arkadaşlar kızmayın nolur bana...![]()
Abi görüyoz görüyoz bakmasak arkamızdan yazıyonBende iyi niyetliyim arkadaşlar kızmayın nolur bana...![]()
Selçuklu Dönemindeki sultanların isimleri, adım üstünde tarihçiyim![]()
hiç "friendly"ce birşey değildi abi![]()
Adı Gibi Kendi Güzel,Kalbi Güzel Kardeşim MUHAMMED.:flowers:ismim muhammed. yaş 23. ist.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
hiç "friendly"ce birşey değildi abi![]()
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi içinde çok kötü şeyler var galiba hep bana bulaşıyohehehe içimdeki şeytan bazen çıkıveriyor.
Kızma emi bak Mesut alıştı bana, sende alış.![]()
ben büyük selçukluları kastettiydim.Alaaddin Keykubat ve Gıyaseddin Keyhüsrev bunların bana Türk isimleri olduğunu mu?? söylüyorsun şimdi![]()
Daha adını bile bilmiyorum ama gülümsemen...
sağolasın abi. bende. yalnız t değil d iledir aslı. t ile olunca anlamı yok.Adı Gibi Kendi Güzel,Kalbi Güzel Kardeşim MUHAMMET.:flowers:
Memnun Oldum.
sanmamhehehe içimdeki şeytan bazen çıkıveriyor.
Kızma emi bak Mesut alıştı bana, sende alış.![]()
ben büyük selçukluları kastettiydim.o dedikelerinde yarı arapça ama
![]()