• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artvin merkez kullanıcı ismim olacağına persçe isim almayı tercih ederim... (hihihihi)

Artvin merkez kullanıcı ismim olacağına persçe isim almayı tercih ederim... (hihihihi)
abi persçe değil yav :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bana persçe geldi. Bizi en çok etkileyen kültür pers kültürü olduğu için öyle yazdım :P

DipNot: Persçe diye dil mi?? var laaaa. Kafam gene gitti. Persler iranlıların atasıdır. Doğrusu farsça olacak :D
onların ki türk isimleri :)

@ms1907 abi ben sabah ne dedim benim üzerime gelyolar die dediydim demi [MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi valla [MENTION=47324]mustang[/MENTION] abimiz olmasa görmücektim, o kadar diyecegine akıl fikir vereydin artvincenter yapmasaydım haksızmıyım abi [MENTION=47324]mustang[/MENTION] @ms1907 :D

@ms1907 abi ben sabah ne dedim benim üzerime gelyolar die dediydim demi @friendly abi valla @mustang abimiz olmasa görmücektim, o kadar diyecegine akıl fikir vereydin artvincenter yapmasaydım haksızmıyım abi @mustang @ms1907 :D
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] abi ( bu arada gerçek isim ne abi ) olmasa da ben vardım. sırtını koluuyordum merak etme. bu arada nick değişti :P

Akşam akşam bu keyifli sohbetten dolayı karnım acıktı... @Uranos aklıma geldi kesin şimdi o gene tıkınıyordur yurdumun belli bir yerinde..
Bende tıkınam bari biraz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...