Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
oldu olduAynen.:mrgreen:
Bu sefer kopyala yapıştır yaptım.:laugh:
Olmadı mı?:mrgreen:
oldu olduAynen.:mrgreen:
Bu sefer kopyala yapıştır yaptım.:laugh:
Olmadı mı?:mrgreen:
Evet 3 tane tuşa basacanda bir Harf yazacan.:laugh:oldu olduo daha kolay de mi
![]()
Afyon mu? 5 ? mi 5 tleye kaymak mı varmış?Kim ne derse desin kesinlikle afyon 5. :mrgreen:
onlar öyle mi yapıyormuş?Evet 3 tane tuşa basacanda bir Harf yazacan.:laugh:
Japonmuyuz biz yav.:mrgreen:
o ne sadistik şey ya@desperado64
Bak benim musikim de bu.
Biraz yanımda kalsan bunu sana 1-2 defa dinletsem emin ol bağımlı olurdun.
Çünkü ilk dinleyişte bunu beğenen yoktur, ben de öyleydim, iğrenç falan diyordum kulağım dayanmıyordu.
Şimdi bana yeni çıkan bi' dubstep şarkıyı dinlet, efektin kime ait olduğunu tanıyıp sana şarkıyı yapanı söyliyim.
1:23'ten başla.
[video=youtube;2cXDgFwE13g]http://www.youtube.com/watch?v=2cXDgFwE13g[/video]
Afyon mu? 5 ? mi 5 tleye kaymak mı varmış?
Abi felaket bi' şey, ne şarkılar var yemin ediyorum.o ne sadistik şey ya![]()
Abi fırlatmadıgım sürece gönderme sansım yok ama kiralama mümkünAhbari benim senin kullanıcı adını etiketlemem ne kadar mümkünse
Mesutun o pcyi bana gönderme şansı o kadar mümkün.![]()
O Alfabe anca öyle yazılır herhalde.onlar öyle mi yapıyormuş?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
o ne sadistik şey ya![]()
Abi fırlatmadıgım sürece gönderme sansım yok ama kiralama mümkün![]()
![]()
her zaman bir umut vardır abiAhbari benim senin kullanıcı adını etiketlemem ne kadar mümkünse
Mesutun o pcyi bana gönderme şansı o kadar mümkün.![]()
özellikleri ney pc nin?Abi fırlatmadıgım sürece gönderme sansım yok ama kiralama mümkün![]()
![]()
@desperado64 ya soralım. korece yakındır japoncaya, tipi hiç değilseO Alfabe anca öyle yazılır herhalde.
Baksana biz şapkalı bir a yapana kadar ter döküyoruz.:mrgreen:
Garibim Japonlar ne yapsın.:laugh:
@desperado64, helalsin abim. müzik değil de, "mûsiki" tabiri kullandığın için. çünkü biz müzikten değil, musiki'den hoşlanırız.
benim bu tarafımı biliyor olman çok iyi bir gözlemci olduğunu da gösteriyor ayrıca!![]()
Toplama deseydim daha eyiydi sanırımkalsın kalsın. casper dedin mi duracan şöyle![]()
Eyvallah.Sen iste yeter
[video=youtube_share;65fmJolBBvs]http://youtu.be/65fmJolBBvs[/video]
belki deToplama deseydim daha eyiydi sanırım![]()
abi seneye laptop samsung dell asus yada mac almayı düşünüyorum suanlık idare ediyor benibelki debence başka bişey al
![]()
bide bu var tabi![]()
@desperado64
Bak benim musikim de bu.
Biraz yanımda kalsan bunu sana 1-2 defa dinletsem emin ol bağımlı olurdun.
Çünkü ilk dinleyişte bunu beğenen yoktur, ben de öyleydim, iğrenç falan diyordum kulağım dayanmıyordu.
Şimdi bana yeni çıkan bi' dubstep şarkıyı dinlet, efektin kime ait olduğunu tanıyıp sana şarkıyı yapanı söyliyim.
1:23'ten başla.
@desperado64 ya soralım. korece yakındır japoncaya, tipi hiç değilse![]()
persçe değil farsçadır ya da farisidir. ama o da değil arapça bu isim.Şu ikisini köprüden atın. Gençlik bozulmuş.
Persce kullanıcı ismi niye alıyorsun arkadaşım. Klavyede japonca, korece daha kolaydır![]()
Oy oy Yapma bunu,yapma bunu.:thumbup:![]()
@mustang ​abiye gelsin.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
persçe değil farsçadır ya da farisidir. ama o da değil arapça bu isim.buralar benim sularım. seni çin denizine gönderiyorum
![]()
persçe değil farsçadır ya da farisidir. ama o da değil arapça bu isim.buralar benim sularım. seni çin denizine gönderiyorum
![]()