Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
İDM alternatifi olarak ne önerirsiniz?
Naptin?
Karekter olarak erkek savaşcı bayrak olarak kırmızı dragon yeni serverde açtım tutuyor dimi sende aynısın sonra bida üye olmayalımHangi sınıf actin ,
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ıhjuıohıuhguıhıu
Karekter olarak erkek savaşcı bayrak olarak kırmızı dragon yeni serverde açtım tutuyor dimi sende aynısın sonra bida üye olmayalım![]()
Tutuyor. Ruhban açtım bende seni önden salarım yaratıkların arasına arkadan heal lerim bende saglam çar yap![]()
2 Gündür mesaj yazamıyorum tarayıcı değiştirip denedim oldu.
çok can sıkıcı bir durum![]()
nasıl citizen buraya da geldi?
Pardon anlamadım ?
Sende hiç anlamıyorsu ya nasılsın iyimisin buralara ne zaman gelceksin diyor.
Anlamadım üstüne birde şaşırdım fazla lisan bilmenin yararları galiba bu![]()
Tabi hocam ne demişler bir insan bir nisan.
O yüzden fazla girmicen bu detaylar usta neyse akşam oyun yoğun oluyormu ben dün oynadığımda kimse yoktu tek başıma sinek kovaladım :thumbup:
Fazla kalabalık degil ama benim oynadıgım saatte en az 15 kişi gördüm yeni başlamış
Sessiz oyun iyidir karşı bayrağa gider dolanırızoyunda türkçe konuşan oyuncu bulmak lazım
![]()
Klan isminin yanında var bayrak Doçent yazısının yanında Sdn logosu gibiSavaşlar zaten ırklar arası oluyor tek başına gidip saldırma olayı yeni başlamış oyuncu için hiçbir Mmo da mümkün degil
ve pvp sistemini test edecek seviyeye gelemedim daha.
Tamam usta o zaman SDN ciler diye kurarız bayrağıda 1 seneye kadar oyunda kralız![]()
oyun güzel ya sevdim inşallah büğünde kasmaz
![]()
Görütü ayarlarını düşür biraz öyle yaptım etkisi oldu biraz özellikle karekter görünürlügümüydü çözünürlügümüydü neydi onun etkisi çok oluyor.
Sdn gelmek isteyen varsa buyursun kalabalık daha zevkli olur![]()