Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Foruma bizden başka yazabilen yok ne hikmetse.

Ama sorun çoktan [MENTION=25391]keyloger[/MENTION]'a bildirildi. Geldiği zaman mutlaka ilgilenecektir.

Can sıkıcı bir durum.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
2 Gündür mesaj yazamıyorum tarayıcı değiştirip denedim oldu.
çok can sıkıcı bir durum :(

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
deneme 1,2,3. yazabiliyor muyum hala diye :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yazabiliyormuşum. herhangi bir problem yaşamadım. comodo dragon kullanıyorum

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tutuyor. Ruhban açtım bende seni önden salarım yaratıkların arasına arkadan heal lerim bende saglam çar yap :D
:) iyide daha oyunu çözemedik bi inceyi kapalım savaşlara kadar giderimiz var yani :) 3 leveldim galiba oyun kasıodu dün baya iyi ama :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
word konusunda yardıma ihtiyacım var biraz. [URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://r1305.hizliresim.com/19/h/n2qjy.png[/URL][/IMG]

resimde gördüğünüz üzere kimi yerler beyaz iken kimi yerler mavi bölgeler halinde. onları nasıl kaldırabilirm?

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Sessiz oyun iyidir karşı bayrağa gider dolanırız :) oyunda türkçe konuşan oyuncu bulmak lazım :)

Zor dolanırsın karşı tarafta 50 lwl ler var indirirler hemen :D Türk te var baya oyunda 3 tane Türk bayraklı klan 1 tanede forum klanı gördüm dahada vardır yüksek lwl lerde.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nasıl knıght gibi oyunucunu arkadasında pelerinde bayrakmı var türkler her oyunda var zaten bir torpilimiz ordan kesin var yani :) kasıcaz biz kesicez yenilceğim oyuna başlamam :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Klan isminin yanında var bayrak Doçent yazısının yanında Sdn logosu gibi :) Savaşlar zaten ırklar arası oluyor tek başına gidip saldırma olayı yeni başlamış oyuncu için hiçbir Mmo da mümkün degil :) ve pvp sistemini test edecek seviyeye gelemedim daha.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Klan isminin yanında var bayrak Doçent yazısının yanında Sdn logosu gibi :) Savaşlar zaten ırklar arası oluyor tek başına gidip saldırma olayı yeni başlamış oyuncu için hiçbir Mmo da mümkün degil :) ve pvp sistemini test edecek seviyeye gelemedim daha.

Tamam usta o zaman SDN ciler diye kurarız bayrağıda 1 seneye kadar oyunda kralız :) :) oyun güzel ya sevdim inşallah büğünde kasmaz :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Tamam usta o zaman SDN ciler diye kurarız bayrağıda 1 seneye kadar oyunda kralız :) :) oyun güzel ya sevdim inşallah büğünde kasmaz :)

Görütü ayarlarını düşür biraz öyle yaptım etkisi oldu biraz özellikle karekter görünürlügümüydü çözünürlügümüydü neydi onun etkisi çok oluyor.

Sdn gelmek isteyen varsa buyursun kalabalık daha zevkli olur :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Görütü ayarlarını düşür biraz öyle yaptım etkisi oldu biraz özellikle karekter görünürlügümüydü çözünürlügümüydü neydi onun etkisi çok oluyor.

Sdn gelmek isteyen varsa buyursun kalabalık daha zevkli olur :)

Öyle yapıcaz artık başka çaresi yok isteyen gelebilir sdn clan kururuz onnumara olur :)
adamlar full grafige çalışmış .)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,162
Uzun zamandır huzur bozuyordu. Doğru bir kararla uzaklaştırıldı.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ben forum kuralı dışında bir mesaj yazmıyorum.
Ama gene siliyorsunuz.
Gören de sanacakki hakaret yazdım silindi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...