Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Valla Muratcım senden önce birileri davranmışsa alamazsın o ismi. Deneyelim @MURAT mesela. Var mıymış.. @murat34 boşsa verelim sana :)
Bir kaç konu daha var. Açılacak olan duyuruda daha detaylı şekilde bilgilendireleceksiniz.

15 dakikalık düzenleme olayı kalkmış mı diyorsun yoksa hiç mi düzenleme seçeneği çıkmıyor?
Yok tamam o bende bi anda yok olmuştu ama şimdi var.. Sorun yok

O murat kim yaa öyle biri yok adam nickimi kapmış.. O hesabı keşke bana devretse.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Herkesin tek bir hakkı olacak (süre kısıtlaması yok dilediği zaman kullanabilir ya da memnunsa hiç kullanmaz) ve geriye dönüş yapılmayacak.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Belgesel altyazılarının eksik olmasından dolayı belgesel altyazı sitesi açıp çeviri yapmak büyük kâr getirir.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
@oslun var mıymış? yeni kullanıcı adım bu olacak değiştirme imkanımız olursa :D

oh bee yokmuş

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Petrol pompası o. Petrol ve doğal gaz mühendisliği öğrencisi olduğum için iş alanımla ilgili bir avatar seçtim :)

Hmm...
Geleceğin zenginisin o zaman.
Biriktirdiğin altınlardan anlamıştım zaten bir gün çok zengin olacağını :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Tevazu gösteriyorsun gibi geliyor bana.
Baba mesleğini seçtiğine göre vardır bir bildiğin... :)
Hadi bakalım hayırlısı inşallah... :D

Bu mesleğin beni cezbeden tek noktası iş günü sayısı ile tatil günlerinin sayısının eşit olması. Yine babamdan örnek vereyim, kendisi 30 gün sahada kalıyor ve bu süre içerisinde hiç eve gelmiyor. 30 gün çalıştıktan sonra eve geliyor ve 30 gün boyunca maaşlı izin yapıyor. Ben de böyle yapabilirim diye düşündüm ve gayet iyi oldu :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bu mesleğin beni cezbeden tek noktası iş günü sayısı ile tatil günlerinin sayısının eşit olması. Yine babamdan örnek vereyim, kendisi 30 gün sahada kalıyor ve bu süre içerisinde hiç eve gelmiyor. 30 gün çalıştıktan sonra eve geliyor ve 30 gün boyunca maaşlı izin yapıyor. Ben de böyle yapabilirim diye düşündüm ve gayet iyi oldu :)

Bu çok iyiymiş ya...
Bunu hiç bilmiyordum işte..

Böyle bir işim olsun.
Ekmek parasından fazlasını istersem ne olayım :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bu çok iyiymiş ya...
Bunu hiç bilmiyordum işte..

Böyle bir işim olsun.
Ekmek parasından fazlasını istersem ne olayım :)

Biz de ekmek parası kazanacaz zaten, o konuda rahat ol (altın kaplama ekmek :P )

Ben çok konuştum abi, birazda sen anlat. Kimsin, necisin, ne iş yaparsın. Hakkında tek bildiğim şey, İstanbulda kırsal bi alanda yaşadığın :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Biz de ekmek parası kazanacaz zaten, o konuda rahat ol (altın kaplama ekmek :P )

Ben çok konuştum abi, birazda sen anlat. Kimsin, necisin, ne iş yaparsın. Hakkında tek bildiğim şey, İstanbulda kırsal bi alanda yaşadığın :D

Bu saatte güldürdün beni,
Allah'da seni güldürsün. :)

Klasik bir yurdum insanıyım işte.
İstanbul / Kayabaşı köyünde ikamet eden,
Normal işinde gücünde uğraşan bir Kader Mahkumuyum :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bu saatte güldürdün beni,
Allah'da seni güldürsün. :)

Klasik bir yurdum insanıyım işte.
İstanbul / Kayabaşı köyünde ikamet eden,
Normal işinde gücünde uğraşan bir Kader Mahkumuyum :)

Kullanıcı adını değiştirmek istiyorsun galiba, bence sen de değişme çünkü sana yakışıyor. Mesajlarının içtenlikle yazıldığı o kadar belli ki, samimiyet fışkırıyor bildiğin. Senin gibi çok az adam kaldı bu forumda. Allah yolunu her daim açık etsin! Bu hoş sohbet için çok teşekkür ederim. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Kullanıcı adını değiştirmek istiyorsun galiba, bence sen de değişme çünkü sana yakışıyor. Mesajlarının içtenlikle yazıldığı o kadar belli ki, samimiyet fışkırıyor bildiğin. Senin gibi çok az adam kaldı bu forumda. Allah yolunu her daim açık etsin! Bu hoş sohbet için çok teşekkür ederim. :)

Bütün düşüncelerine teşekkür ederek bil mukabele diyorum.
Kullanıcı adımı ne zamandır aklımda olan ve beni tam ifade edecek olan yeni bir türkçe isimle değiştirmek istiyorum nasip olursa.

Gönüller bir olsun yeterki ;)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION] sen sabah kalkınca nasıl üşenmeden internete giriyorsun hemen :)
Hayranım şu gençliğin enerjisine :P

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...