- Reaksiyon puanı
- 671
crysis 3 ten sonra ne oynasam acaba?
Crysis 4, ama çıkınca

Şaka bi yana Far Cry 3 ü denemediysen tavsiye ederim.
crysis 3 ten sonra ne oynasam acaba?
baktım ama videolara vs crysis gibi değil. rage mi oynasam ?Crysis 4, ama çıkınca
Şaka bi yana Far Cry 3 ü denemediysen tavsiye ederim.
baktım ama videolara vs crysis gibi değil. rage mi oynasam ?
birle ikiye bakmadım hiç. 3 ten oynasam hikaye vs sıkıntı olur muBio Shock Infinite daha kurup denemedim ama,
Çok övenler var.
İyiymişş.@desperado64 @muratflash @friendly Benim ziyaretçi sayım hepinizden fazla. Nasıl mı![]()
Basit bir hesapla anlatayımZiyaretçi sayısı / Kayıt gününden beri geçen ay sayısı
![]()
13527 / 58 = 233 küsür Desperado
10861 / 54 = 201 küsür Murat
4100 / 50 = 82 küsür Friendly
Ve 1583 / 3 = 527 küsür Benim![]()
birle ikiye bakmadım hiç. 3 ten oynasam hikaye vs sıkıntı olur mu
olabilir bakayım biraz videolarınaBilmem ki...
Bence bi dene bakam![]()
seni böyle düşünmeye iten ne hocam?Yahu hala kızgınlığım geçmedi. Buz yok mu buz... Enayiyim arkadaş ben, vallahi de billahi de enayiyim. Doyamadım 15 yıldır enayiliğe...
haklısın. kendi dilimizi adam akıllı bilemiyoruz kiHerkez'den sonra forumda yeni bir trend başladı: Ayrı yazılan -lı , -li eki
Galatasaray'lı , Fenerbahçe'li, İstanbul'lu..
En az herkez kadar itici değil mi?
olabilir bakayım biraz videolarına
- - - Mesaj Güncellendi - - -
seni böyle düşünmeye iten ne hocam?
dubai demesen o gökdeleni, burc'ul-halifeyi de bilmesen dersin ki las vegas. yaşanacak yer değil. zenginsen ve o parayla ne yapacağını da bilmiyorsan gidip harcarsın. orası öyle bir yer...Dubai
[video=youtube;KpvmnGD787k]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=KpvmnGD787k[/video]
İnsan gülümsemesine gömer hüznünü ve yaşar. Kahkahası bol olan insanların yüzüne iyi bak Doktor, onların gözleri mezar taşı gibidir.
Üstadımsın...
Benden duymuş olmayın, kullanıcı adı değiştirme geldi geliyor..
Ben seviyorum yaa bence muhteşem bi yer..dubai demesen o gökdeleni, burc'ul-halifeyi de bilmesen dersin ki las vegas. yaşanacak yer değil. zenginsen ve o parayla ne yapacağını da bilmiyorsan gidip harcarsın. orası öyle bir yer...
hemencecik bitmesin de kaçırmayalımBenden duymuş olmayın, kullanıcı adı değiştirme geldi geliyor..
Hadi bakalım hayırlısı...
[MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION] hazır ol [MENTION=6698]silgi[/MENTION] geliyor...![]()
Ya da @Tükenmez Kalem![]()
Naim mesela benim muratflash sondaki flashı atsak sadece murat olmuyor mu??.Benden duymuş olmayın, kullanıcı adı değiştirme geldi geliyor..
@muratflash dediğin yerler güzeldir belki fakat dubai bana göre değil. bir 2 kere orda oldum bir daha sanmam ki gideyim. güzelim istanbul varken.
Bide forumda 15 dk lık konu düzenleme veya mesaj düzenleme vardı o yok olmuş. Neden??..
Yok hocam önce ben buraları bi göreyimde daha sonra..
Zevk meselesi tabii..@muratflash dediğin yerler güzeldir belki fakat dubai bana göre değil. bir 2 kere orda oldum bir daha sanmam ki gideyim. güzelim istanbul varken.
Naim mesela benim muratflash sondaki flashı atsak sadece murat olmuyor mu??.
Bide forumda 15 dk lık konu düzenleme veya mesaj düzenleme vardı o yok olmuş. Neden??.
Saygılarımla arz ederim..![]()
Haklısın şimdi var ama bende bi ara kayboldu gibiydi..O yok olmadı ya, ben bugün değiştirdim çünkü.
Sadece Gündem bölümünde mesaj değiştirme yok diye biliyorum.
Orada olmamasının mantığını merak ediyorum şahsen.
Olaydı iyiydi...