Artvincenter
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Bu gün geç kalktım ya bir pazarımız var zaten![]()
Millet uyur pazar günü die bizde uyumayız yenı aklıma geldi ben nie uyumadım

Bu gün geç kalktım ya bir pazarımız var zaten![]()
Millet uyur pazar günü die bizde uyumayız yenı aklıma geldi ben nie uyumadım![]()
![]()
Hehhe sen niye uyumadın hakket :=) De ben hiç bir pazar 11 12 ye kadar uyumamışımdır:O
:helpsmilie:birileri yarım etsin banaKulağından tutup, g. bi tekme atarak, atın bunu dışarı :glare:
Birliğinde olman gerekmiyor mu?![]()
Şafak kaç hocam ?![]()
bsana ing izle demişlerdi amaLost'un türkçe dublajına dün başladım bağımlılık yaptı yav.
İngilizce izledim harbi olmuyordu yav, adamın yüzünü bile tanımıyordum yazıları okumaktan.bsana ing izle demişlerdi amaorjinal izle orjinal daha keyifli olur.
durum vahimİngilizce izledim harbi olmuyordu yav, adamın yüzünü bile tanımıyordum yazıları okumaktan.![]()
İşin kötü yanı, yabancı dil okuyorum ben bide.durum vahimbence öyle dene alış biraz biraz zorlanırsın ama sonra faydasını da görürsün.
Eeee bu vodafone'un edgesi 3g sinden hızlı yav, bu nasıl olabiliyor? Ve benim babam niye pasta yapamıyor? Fülüt meselesini hiç açmıyayım...
o da güzel ? bölüm neydi türkçe miİşin kötü yanı, yabancı dil okuyorum ben bide.![]()
bi yeri anlamadım ? bedava derkenYeni bir Fikir ;
Bizim buralarda etraf piknik yapmaya çok müsait,
İstanbul'un bilinmeyen köy cenneti resmen,
Tanıdıklara, Arkadaşlara, Akrabaya bizim burada piknik yapmalarını tavsiye ediyor,
ve her pazar mangal ziyafetini bedavaya getiriyorum.
Siftahı yaptık...
İlgilenenler varsa eğer ;
Bizim burlar piknik için çok müsait...![]()
bi yeri anlamadım ? bedava derken![]()
ben öğrenciyim bedava diyince katılayım demiştimÇok basit...
Ben sana buraları tavsiye ediyorum piknik alanı olarak çok güzel diye...
Sende aileni alıp geliyorsun pikniğe..
Sonra ben tavsiye sahibi olarak tam senin mangalı yeni yaktığın bir zaman diliminde ;
Gelip hal hatır sorup eğleniyor musunuz falan muhabbetine giriyorum...
Hazır denk gelmişken ısrarlarına da dayanamayıp mangal ziyafetine kalıyorum...![]()
Yazınca biraz uzun oluyor ama tatbikatı daha basit ve keyifli...![]()
ben öğrenciyim bedava diyince katılayım demiştim![]()
valla duvarlar arasında kısılıp kaldık. güzel bir piknik hayal oldu.Atasözü vardı tam bununla ilgili ama...
Artık önce can sonra canan diyelim...![]()
@Mai Nai bir müzik için açılışta sesi kısıktan alıp ortalara doğru normal seviyeye çekip bitiş kısmında da sesi kısarak bitirmek istiyorum bunu hangi program ile en kolay şekilde yapabilirim. Audacity denedim hem ücretsiz hem de kullanımı kolay geldi. Sen biliyor musun acaba onda böyle bir özellik var mı? Yada boyutu düşük bu tür işlemler için önerebileceğin bir yazılım var mı?
Tamam bu programda çözdüm.Ama başka tavsiyen varsa beklerim.
Yok ben kullanmıyorum. Daha önce fl studio'da onu yaptığımı hatırlıyorum da şu an hali hazırda bilgisayarda değil onunla da uğraşmayayım diye küçük bir araç aramıştım.İniş çıkışları kullandığım stüdyo programında yapıyorum. Başka bir programda denemedim.
Kullanıyor musun sen stüdyo programı?