- Reaksiyon puanı
- 671
Kimler saldırmış onu merak ediyorum ben.
Ben geçen gün siteyi açıp istediğimi bulamayınca sinirle siteyi hızlı kapatmıştım.
Demek tesiri böyle oluyor.

Kimler saldırmış onu merak ediyorum ben.
Ben geçen gün siteyi açıp istediğimi bulamayınca sinirle siteyi hızlı kapatmıştım.
Demek tesiri böyle oluyor.![]()
güncel sunum yok iyi sunum yok az sunum var@zoki 3dtorrents neyine yetmiyor?![]()
güncel sunum yok iyi sunum yok az sunum var
çok çok sağlam bir adres lazım bana
Dün yanıyordul bugun yagmur yagıyor ne güzel![]()
Ne güzel işte sen de filtreleme sisteminde birini daha eledin.Mis gibi kız herkez yazarak kendine yazık etti.![]()
Mis gibi kız herkez yazarak kendine yazık etti.![]()
Ne güzel işte sen de filtreleme sisteminde birini daha eledin.![]()
Bu herif benden de Türkçeci çıktı.
Hacabi yolla kardeşine, öğretiriz biz, işimiz o![]()
Aynen ya, yazık etti hem bana hem kendine![]()
Evleneceğim kişiye nikah masasında herkes mi herkez mi diye sormayı düşünüyorum. Kız herkez derse ben evet demeden önce bir daha düşünecem.![]()
Nikah masasından önce sorsan? Yani daha mantıklı gibi geldi bana. Sağlığın açısından yani. Kızın ailesindeki herkez, herkes olup dalarlarsa sana?![]()
Kızın ailesindeki herkez, herkes olup dalarlarsa sana?![]()
Harbi ya Justin de nonoş çıkmıştı di mi22 erkek bir topun peşinden mal gibi koşuyor diyen kezbanlar Justin Türkiye'ye geldiğinde milyonlarca kezban bi topun peşinden koşmadınız mı?
@Mai Nai bir müzik için açılışta sesi kısıktan alıp ortalara doğru normal seviyeye çekip bitiş kısmında da sesi kısarak bitirmek istiyorum bunu hangi program ile en kolay şekilde yapabilirim. Audacity denedim hem ücretsiz hem de kullanımı kolay geldi. Sen biliyor musun acaba onda böyle bir özellik var mı? Yada boyutu düşük bu tür işlemler için önerebileceğin bir yazılım var mı?
Tamam bu programda çözdüm.Ama başka tavsiyen varsa beklerim.
Al senin için yaptım. Grup üyesi Nicole JungŞu kötü kaderime KARAlar bağlasan çok makbule geçer.![]()