inmiyor malesef. Neyse ya üf, şu mobil sürüm güncellense problem kalmıyacak şahsım adına ama idare edecez artık. Tek lazım olan beğen butonuyla bildirimler.
Evet inmiyor.
Ama ben araştırayım bakayım hazır elim değmişken.
inmiyor malesef. Neyse ya üf, şu mobil sürüm güncellense problem kalmıyacak şahsım adına ama idare edecez artık. Tek lazım olan beğen butonuyla bildirimler.
Evet inmiyor.
Ama ben araştırayım bakayım hazır elim değmişken.
Memnuniyet olur,
Gürcan ben indirdim, telefona attım, kurdum...
Sonra programı da açtım ama bir türlü forumu bulamıyorum.
"Sevice Not Available" hatası veriyor.
Bir de sen denesene.
http://www.freewaresymbian.net/tapatalk-get-10548.html
@keyloger hocam bu konuyla ilgili ekleyeceğiniz bir şey olabilir mi ? :turned:
Yok hayır. Demek ki tapatalk artık eski sürümüne hizmet vermiyor, malesef bizim ekleyebileceğimiz birşey değil.
Ezikmiyiz abi biz yani![]()
@Kurşun Kalem derhal bi andorid cihaza geçmemiz lazım hocam.
Yoksa bu gidişle teknoloji forumunun standartlarına uyamadığımız için bizi de banlayacaklar.![]()
Sorma ya, öyle pişmanım ki x8'i sattığıma. Dokunmatiğe alışamadık dedik halt ettik. Sen hediye edersin diye bakıyorum ama sende de iş yok abi. Dayı beye yalanacam da elektrikli bisiklet şu an acil ihtiyaç. Alman moruklarla minibüs seyehati piskolojimi bozmaya başladı![]()
Sen X8 den tenzili rütbe yapmışsın...
Ya bana ne demeli,
İphone 4 den düştüm bu hallere
Parasızlığın gözü kör olsun abi![]()
Sağlığımız yerinde çok şükür. (züğürt tesellisi candır.)
Haklısın.
Yanarım yanarım eski Itunes hesabımda 300 dolardan fazla eden ücretli uygulamalarım vardı onları da kullanamıyorum ona yanarım.
Baktım olmadı birisine hibe edeceğim Apple hesabımı
Bak Iphone ya da Ipad alırsan sana hediye ederim direkt.
vazokonstraktif takılımgaçına koydu ve uçtu.
Faaliyet akışı için bildirdiğiniz hatayı da düzelttik arkadaş.Dil dosyası problemi oluşmuş, güncelleme sırasında. Tespiti kısa bile sürdü diyebilirim.
![]()
Zeki kayahan coşkun mu? Bi' ara ben de dinliyordum, sonra onu dinlerken sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı duyduğumun farkına vardım. İlginçti.gençliğimizde Matrax'çıydık![]()
Zeki kayahan coşkun mu? Bi' ara ben de dinliyordum, sonra onu dinlerken sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı duyduğumun farkına vardım. İlginçti.
Daha sonra kendisinin konuşmasından çok o 6-7 dakikalık fon müziklere yer vermesinden sıkıldım.
wikileaks.org uçmuş.
Ya o değil de sürekli bildirim geliyor deli oldum
Tapatalk 2 ile gönderilmiştir
Ne uyanik süper ve normal modoratör ler var ya![]()
Noldu Ömer abi ?![]()
Abi ayrımcılık oluyor. Başkalarina olsa farklı davranılır.
darısı bizlere![]()
:dirol:
![]()
:dirol: