Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
bize de spor konusunda tüyo versen. nasıl düzenli mesela ne yapıyorsun ? salon mu yoksa evde dışarda mı?

Salon şart. Haftada 3 gün salona gidiyorum. Boks sporu ile uğraşıyorum ben 10 yılı aştık.
Havalar ısındığı için hafta içi her sabah koşmaya başladım. Minumum 5 km.
Kışın ise evde koşu bandı var onda koşuyorum.
Buna rağmen kilo veremiyorum. Gerçi görüntü sıkıntım yok ama bi 6-7 kilo verebilmek isterdim.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Abi burayı amma kaynattık ya. Hep Gürcan'ın yüzünden. :)

Eskiden bi muhabbet cafe diye bi konu vardı orada dönerdi bu muhabbetler hep. Gene öyle bir yerlerde mi devam etsek acaba.. :)

theley

Asistan
Reaksiyon puanı
0
avg ile bilgisayarı taratıyorum. çıkan virüsleri nasıl silerim?

mnquq.png

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
sözde sabahlayacam, daha saat 22.30 ve gözlerimden uyku akıyor..

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
evet silinen ilk mesajım da oldu artık :) merakımı mazur görün de niye acaba?

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nice silinen mesajlara usta :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yanlışlıkla Internet Explorer'ı Açtım Şuan Teknik Servisten Yazıyorum . :( :D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Gördüğün gibi [MENTION=63117]friendly[/MENTION] . Modlar arasında pek sevilmiyoruz. Sebebi öğrenmek için mesaj gönderdim ama cevap gelmedi. Günahını almayalım, henüz okumamış da olabilir ama eğer bu iş tahmin ettiğim gibiyse büyük ayıp. Fazla şımardın mesajı veriliyor alttan alttan sanırım. Sen gibi değerli dostlar olmasa sabrın sınırı daha aşağılarda...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Gördüğün gibi @friendly . Modlar arasında pek sevilmiyoruz. Sebebi öğrenmek için mesaj gönderdim ama cevap gelmedi. Günahını almayalım, henüz okumamış da olabilir ama eğer bu iş tahmin ettiğim gibiyse büyük ayıp. Fazla şımardın mesajı veriliyor alttan alttan sanırım. Sen gibi değerli dostlar olmasa sabrın sınırı daha aşağılarda...

Yok yok onlar bizi severlerde, belli etmek istemezlerdir muhtemelen. ;)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yok yok onlar bizi severlerde, belli etmek istemezlerdir muhtemelen. ;)

Geçmişe dayalı bazı işler var abi. Dillendirmek bize yakışmaz. Yalnız konudaki mesajını gören beni torpilli falan sanacak, arkadaşlara ayıp olacak. O iş Naimin güzelliğiydi. Durum öyle değil yani...

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
yarın en kıl hocalardan birine sunum yapacam ve sadece 20 dakika çalıştım...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Geçmişe dayalı bazı işler var abi. Dillendirmek bize yakışmaz. Yalnız konudaki mesajını gören beni torpilli falan sanacak, arkadaşlara ayıp olacak. O iş Naimin güzelliğiydi. Durum öyle değil yani...

Ben şakalaşmayı severim.
Bunu yaparken de hafızamı kullanmaya çalışırım :)
Umarım sınırı aşmamışımdır ve başkasının yanlış düşünmesine vesile olmamışımdır. ;)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Gördüğün gibi @friendly . Modlar arasında pek sevilmiyoruz. Sebebi öğrenmek için mesaj gönderdim ama cevap gelmedi. Günahını almayalım, henüz okumamış da olabilir ama eğer bu iş tahmin ettiğim gibiyse büyük ayıp. Fazla şımardın mesajı veriliyor alttan alttan sanırım. Sen gibi değerli dostlar olmasa sabrın sınırı daha aşağılarda...
Bazıları hep öyle hocam. Söylersin gözden kaçtı olur söylemezsin söyleseydiniz derler. Şu işler arasında en nefret ettiğim olaydır birisine dikkate alıp sorarsın ama cevap gelmez. Herhalde kendini uçuyor gibi hissediyor öyleleri. Bende mesela birkaç forumda yönetimde yer almıştım ama bana kim bir şey sorsa cevabını verirdim bilmesem dahi. Gözden kaçırmak da bir olur iki olur her seferinde mi gözden kaçar diye düşünüyor insan... Daha çok konuşurdum da gerek yok değişen bir şey olmayacağını bildiğimden kısa keseyim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yarın en kıl hocalardan birine sunum yapacam ve sadece 20 dakika çalıştım...
Haha aynı olay bende de var. Arkadaş az önce anlatacağım kısmı gönderdi de 5-10 dk baktım. :D

Hadi iyi geceler Allah rahatlık versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...