turist "is it clean?" diyor, dayım "ne kılı ya, kıl çıksın dükkanı kapatırım." diyor. Karnım ağrıyor gülememekten![]()
İyiymiş

Bir de senin şu müşteriyi hiç unutamadım ben. " bize 5 dürüm 3. cüsü soğansız olsun"

turist "is it clean?" diyor, dayım "ne kılı ya, kıl çıksın dükkanı kapatırım." diyor. Karnım ağrıyor gülememekten![]()
aç olan var, öğrenci olan var. lütfen![]()
derse çalışıyorum da :mrgreen:4.99 tl![]()
Boşuna sopalık demiyoruz. Kesin şişmandır da bu![]()
İyiymiş![]()
![]()
Bir de senin şu müşteriyi hiç unutamadım ben. " bize 5 dürüm 3. cüsü soğansız olsun"
![]()
bize de spor konusunda tüyo versen. nasıl düzenli mesela ne yapıyorsun ? salon mu yoksa evde dışarda mı?Eğer düzenli spor yapmasam şişman olurdum kesin. Şu an 77 kiloyum![]()
İyiymiş![]()
![]()
![]()
bize de spor konusunda tüyo versen. nasıl düzenli mesela ne yapıyorsun ? salon mu yoksa evde dışarda mı?
bunlar da olmasa hayatın tadı kaçarSorma ya, arada geliyor. Trabzonluymuş anne tarafından. Gırgır adam.![]()
baksana hocam 3153. sayfa![]()
sana ithafenBu bir şey mi.. Eskiden daha canlıydı buralar...![]()
İyiymiş![]()
![]()
![]()
Niye üçüncüsü diye sorsaydın keşke![]()
Sınav varsa hep öyle olur.sözde sabahlayacam, daha saat 22.30 ve gözlerimden uyku akıyor..
Sınav varsa hep öyle olur.![]()
Gördüğün gibi @friendly . Modlar arasında pek sevilmiyoruz. Sebebi öğrenmek için mesaj gönderdim ama cevap gelmedi. Günahını almayalım, henüz okumamış da olabilir ama eğer bu iş tahmin ettiğim gibiyse büyük ayıp. Fazla şımardın mesajı veriliyor alttan alttan sanırım. Sen gibi değerli dostlar olmasa sabrın sınırı daha aşağılarda...
Yok yok onlar bizi severlerde, belli etmek istemezlerdir muhtemelen.![]()
Geçmişe dayalı bazı işler var abi. Dillendirmek bize yakışmaz. Yalnız konudaki mesajını gören beni torpilli falan sanacak, arkadaşlara ayıp olacak. O iş Naimin güzelliğiydi. Durum öyle değil yani...
Bazıları hep öyle hocam. Söylersin gözden kaçtı olur söylemezsin söyleseydiniz derler. Şu işler arasında en nefret ettiğim olaydır birisine dikkate alıp sorarsın ama cevap gelmez. Herhalde kendini uçuyor gibi hissediyor öyleleri. Bende mesela birkaç forumda yönetimde yer almıştım ama bana kim bir şey sorsa cevabını verirdim bilmesem dahi. Gözden kaçırmak da bir olur iki olur her seferinde mi gözden kaçar diye düşünüyor insan... Daha çok konuşurdum da gerek yok değişen bir şey olmayacağını bildiğimden kısa keseyim.Gördüğün gibi @friendly . Modlar arasında pek sevilmiyoruz. Sebebi öğrenmek için mesaj gönderdim ama cevap gelmedi. Günahını almayalım, henüz okumamış da olabilir ama eğer bu iş tahmin ettiğim gibiyse büyük ayıp. Fazla şımardın mesajı veriliyor alttan alttan sanırım. Sen gibi değerli dostlar olmasa sabrın sınırı daha aşağılarda...
Haha aynı olay bende de var. Arkadaş az önce anlatacağım kısmı gönderdi de 5-10 dk baktım.yarın en kıl hocalardan birine sunum yapacam ve sadece 20 dakika çalıştım...