Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Sen yiyiyon, ben satıyom. Hem balkonda değilim hem hiç de keyif almıyom. Hem ben yiyemiyom; et paalı, tavuk sosis, salata, tost yiyom ben 2 aydır haberin var mı? Ağlıcam galiba :P

Ben sık seyahat eden birisiyim işim gereği..
Bir gün sana bir süpriz yapıcam aklımdasın haberin olsun.
O zaman söz en etlisinden dürümünü ben ısmarlıcam... :thumbup1:

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
nerde olduğunu söyle de biz de gidelim hocam ya :) adanalıyık amma ist da öyle sağlam kebab dürüm yiyemedim

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
nerde olduğunu söyle de biz de gidelim hocam ya :) adanalıyık amma ist da öyle sağlam kebab dürüm yiyemedim

Ben söylersem saygısızlık olur... Forumda eski mesajlarından bulabilirsin nerede olduğunu yazdıydı. :)

İstanbul'da değil. :)

Adana demişken.. Ben Adana'da yediğim kebabı Türkiye'nin hiçbir yerinde yemedim emin ol.. Oradaki lezzeti İstanbul'da arama bence... ;)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
zaten uzak ora bize ya kim gidecek :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

merak ettim ne satıyorsun? kebabçı filan diyesim geldi de :)

Karışık. Dürüm tantuni, kumru, tost falan. Mangazl olayı yok bizde. Burada dürüm olayı turistlere yönelik. Normalde tantuniciyim. Dükkanı açmadan önce dayım sürekli dürümcü açacağız falan diyince öyle dilime yapışmış. Forumdaki arkadaşlar beni atanamayan dürümcü öğretmen olarak biliyorlar. Muhabbet o yani :)

Bu arada Antalya Manavgat'tayım. Yolun düşerse beklerim.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Ben söylersem saygısızlık olur... Forumda eski mesajlarından bulabilirsin nerede olduğunu yazdıydı. :)

İstanbul'da değil. :)

Adana demişken.. Ben Adana'da yediğim kebabı Türkiye'nin hiçbir yerinde yemedim emin ol.. Oradaki lezzeti İstanbul'da arama bence... ;)
üsküdar, ümraniye de vs ise öm ile söyleyiver :) memlekette başka oluyor tabi.

Karışık. Dürüm tantuni, kumru, tost falan. Mangazl olayı yok bizde. Burada dürüm olayı turistlere yönelik. Normalde tantuniciyim. Dükkanı açmadan önce dayım sürekli dürümcü açacağız falan diyince öyle dilime yapışmış. Forumdaki arkadaşlar beni atanamayan dürümcü öğretmen olarak biliyorlar. Muhabbet o yani :)

Bu arada Antalya Manavgat'tayım. Yolun düşerse beklerim.
ist da öğrenciyim ama nasip olursa bir gün belki.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
acelen yoksa bekle derim. arkadaşta ace var deli eder adamı. ya da başka markalara da bak :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58

Sen hele bir gel dürüm mürüm problem değil. Bizim olay, daha dükkanı yeni açtık, müşteri oturtup işler açılana kadar minimum masraf yapmaya çalışıyoruz. Etinde parasında değiliz yani.Turist sezonu daha yeni yeni açılıyor. Şu ana kadar anca dükkanı döndürüyoruz. Bizim üyelere tantuni dağıtacağım günler de gelecek inşallah.
Ama işin düşerse mutlaka gel. Sopam hazır benim, dayımın yaşı yeter, ona sopalatırım :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sözde 1 mayıs işçi bayramı yorumsuz resimlerle

164229_473460839393721_1439914333_n.jpg

mn2q7.jpg

YORUMSUZ!!

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Sen hele bir gel dürüm mürüm problem değil. Bizim olay, daha dükkanı yeni açtık, müşteri oturtup işler açılana kadar minimum masraf yapmaya çalışıyoruz. Etinde parasında değiliz yani.Turist sezonu daha yeni yeni açılıyor. Şu ana kadar anca dükkanı döndürüyoruz. Bizim üyelere tantuni dağıtacağım günler de gelecek inşallah.
Ama işin düşerse mutlaka gel. Sopam hazır benim, dayımın yaşı yeter, ona sopalatırım :D
ikinizin yaşları merak ettim :) hayırdır artık yaşı küçük olan büyüğü daha büyüğe mi sopalatıyor :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
acelen yoksa bekle derim. arkadaşta ace var deli eder adamı. ya da başka markalara da bak :)

Telefon kırıldı, okul için şehir dışına çıkacağım bir kaç gün sonra. Ace 2 daha önce az da olsa kullandım arkadaşın telefonunu ve beğendim. S3 mini olmasa da olur.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
[MENTION=81135]ms1907[/MENTION] ben 28'im de [MENTION=63117]friendly[/MENTION] 35'ti sanırım, mobildeyim göremiyorum şu an. Büyüğümüze el kaldıramıyoruz ne yapalım :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Vay be 850 kb ile dosya indirmeyi, 1080p videoyu donmadan açmayı unutmuşum anasını satayım...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
bi ara bu tylolhotun zararlı olduğu, tek bizde kullanıldığını duymuştum galiba.

bence kullanmayın
Ben de duydum ama zararlı maddeyi ilaçtan çıkardıklarını da okumuştum.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
izleyin ya :D
[video=youtube;-ZzB3-aSpQI]http://www.youtube.com/watch?v=-ZzB3-aSpQI[/video]

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
turist "is it clean?" diyor, dayım "ne kılı ya, kıl çıksın dükkanı kapatırım." diyor. Karnım ağrıyor gülememekten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...