topalsolucan
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 555
orası nereymiş?
belgrad ormanı
orası nereymiş?
zaten uzak ora bize ya kim gidecekbelgrad ormanı
merak ettim ne satıyorsun? kebabçı filan diyesim geldi de![]()
güzeldi vallaha.
Sen yiyiyon, ben satıyom. Hem balkonda değilim hem hiç de keyif almıyom. Hem ben yiyemiyom; et paalı, tavuk sosis, salata, tost yiyom ben 2 aydır haberin var mı? Ağlıcam galiba![]()
nerde olduğunu söyle de biz de gidelim hocam yaBen sık seyahat eden birisiyim işim gereği..
Bir gün sana bir süpriz yapıcam aklımdasın haberin olsun.
O zaman söz en etlisinden dürümünü ben ısmarlıcam... :thumbup1:
nerde olduğunu söyle de biz de gidelim hocam yaadanalıyık amma ist da öyle sağlam kebab dürüm yiyemedim
zaten uzak ora bize ya kim gidecek
- - - Mesaj Güncellendi - - -
merak ettim ne satıyorsun? kebabçı filan diyesim geldi de![]()
üsküdar, ümraniye de vs ise öm ile söyleyiverBen söylersem saygısızlık olur... Forumda eski mesajlarından bulabilirsin nerede olduğunu yazdıydı.![]()
İstanbul'da değil.![]()
Adana demişken.. Ben Adana'da yediğim kebabı Türkiye'nin hiçbir yerinde yemedim emin ol.. Oradaki lezzeti İstanbul'da arama bence...![]()
ist da öğrenciyim ama nasip olursa bir gün belki.Karışık. Dürüm tantuni, kumru, tost falan. Mangazl olayı yok bizde. Burada dürüm olayı turistlere yönelik. Normalde tantuniciyim. Dükkanı açmadan önce dayım sürekli dürümcü açacağız falan diyince öyle dilime yapışmış. Forumdaki arkadaşlar beni atanamayan dürümcü öğretmen olarak biliyorlar. Muhabbet o yani
Bu arada Antalya Manavgat'tayım. Yolun düşerse beklerim.
200 lira daha ekleyip s3 mini al derdim
Ben sık seyahat eden birisiyim işim gereği..
Bir gün sana bir süpriz yapıcam aklımdasın haberin olsun.
O zaman söz en etlisinden dürümünü ben ısmarlıcam... :thumbup1:
Dil hareketlerine bakacak olursak 6 kişi seçti sanki![]()
ikinizin yaşları merak ettimSen hele bir gel dürüm mürüm problem değil. Bizim olay, daha dükkanı yeni açtık, müşteri oturtup işler açılana kadar minimum masraf yapmaya çalışıyoruz. Etinde parasında değiliz yani.Turist sezonu daha yeni yeni açılıyor. Şu ana kadar anca dükkanı döndürüyoruz. Bizim üyelere tantuni dağıtacağım günler de gelecek inşallah.
Ama işin düşerse mutlaka gel. Sopam hazır benim, dayımın yaşı yeter, ona sopalatırım![]()
acelen yoksa bekle derim. arkadaşta ace var deli eder adamı. ya da başka markalara da bak![]()
şimdiden hayırlı olsunTelefon kırıldı, okul için şehir dışına çıkacağım bir kaç gün sonra. Ace 2 daha önce az da olsa kullandım arkadaşın telefonunu ve beğendim. S3 mini olmasa da olur.
Sağol.şimdiden hayırlı olsun![]()
Yaşlandığımı hatırlattığın için teşekkürler.![]()
Ben de duydum ama zararlı maddeyi ilaçtan çıkardıklarını da okumuştum.bi ara bu tylolhotun zararlı olduğu, tek bizde kullanıldığını duymuştum galiba.
bence kullanmayın
abi hangi marka bu link verir misinaklımızda bulunsun ne olur ne olmaz
![]()
aç olan var, öğrenci olan var. lütfenNormalde hazır dondurma sevmem ama bunu çok beğendim yav...
![]()