- Reaksiyon puanı
- 16,128
ben gormedim sabaha kadar baktim ay dogdu batana kadar bisey gormedim olmadi bisey olmadi.
Bakır tavada 3 adet köy yumurtası + bol köy terayağı / miss gibi sıcacık fırın ekmeği / demli çay = Hayatın anlamı![]()
bizde gariban öğrencikahvaltı mefhumu olmayan
![]()
Bakır tavada 3 adet köy yumurtası + bol köy terayağı / miss gibi sıcacık fırın ekmeği / demli çay = Hayatın anlamı![]()
Sen böyle özendirince bizde hayatın anlamı falan kalmıyor. Ayıp yav. Sucuk mu o?
Abi ne olacak. Bu gibi ufak şeylerle mutlu olan bir insanım ben. Onu da paylaşayım istiyorum.![]()
Param olaydı da "HTC One Elimde" diye bir konuda ben açaydım ama yok işte..![]()
Ben de göremedim kızaracağı yerde daha da parlaktı saat 1e kadar felan ara ara baktım. 9da takip ettim. Gece saatleriyleben gormedim sabaha kadar baktim ay dogdu batana kadar bisey gormedim olmadi bisey olmadi.
Nerde ne zaman tutulmuş yav kırk yılın başı bir şeyin tutulmasını izleyecektim olmadıay tutulmuş zafer sarhoşluğundan yeni öğrendik![]()
Bu nasıl bir haldir klavyenin tek bir tuşuna bile basasım yok..
Parlamasaydı iyiydi, resmen kandırıldık kızaracak diyebizde göremedim @pcwolf sağlık olsun![]()
Bu Vodafone ne zaman geçirmeye başlayacak yahu. Net pakedi bitti bakiyeden yemeye başladım. Bak süper komple paketten yaralanamayayım diye geciktiriyorsan geçişi, anında dönerim Turkcell'e. Zaten içime sinmiyor...
Sözde internete girecek telefonumla. Açıkça mesajlara bakacağım diyemiyor tabii.