- Reaksiyon puanı
- 510
Yok değil hocam huyum kötü.Eyvah eyvah eyvah..Mesleğin bilgisayarcılık felan mı ?

Yok değil hocam huyum kötü.Eyvah eyvah eyvah..Mesleğin bilgisayarcılık felan mı ?
Yok değil hocam huyum kötü.![]()
Rica ederim.. F-Secure kampanyası şimdilik yok hiç bi yerde görmedim ama olursa ilk seni haberdar ederim..@muratflash sağol hocam bende ki asc nin daha 250 günü var biradere mesaj attım böyle bişey arıyodu o umarım geç kalmaz. Bu arada F-SECURE kampanyasına denk gelirsen söyler misin, hepsiburada da 3 yıl 45 tl ye var ama "para yok" ki alayım. Çok hoşuma gitti bu. Sanırım Çok büyük bişey olmadıkça (tarama dediğim dosyayı inadıma taramadıkça) F-SECURE ile devam edecem bundan sonra.
@desperado64 2. sezon başında çok şaşıracaksın.![]()
Ben daha da bir şey söylemem.Daha ondan önce izlemem gereken dizi var. O sırada iris 2 inse. abooov daha 2 haftası var benim o diziyi izlememe. Merak çatlamazsam iyi :mrgreen:
504 konusu çözülmüş olmalı arkadaşlar, sorun yaşamaya devam ederseniz etiketleyin tekrar![]()
Vodafone'a geçsem mi, geçmesem mi?
Bu FarCry 3 te ne uzunmuş arkadaş. Görev içinde görev. Sıkmaya başladı...
Bu aralar KARA'ya sardım![]()
Ben olsam geçerim.
Geçecem gibi duruyor. Turkcell iyi de pahalı. Blöf yaptım, bak geçiyorum diye. Aradılar, yalvardılar falan, vere vere 10 liraya 500 dk. verdiler. İşime yaramıyor ki.
Geçiş ücreti falan var mı? Ne zamanda aktif olur?
Ben de hemen bitti diye isyanlardaydım.