Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Hocam ikisinide kullanan birisi olarak söylicem bunu ; Sende benim gibi cepten internet kullanıyorsun. Ben interneti pc den kullanıyorum. Ama Vodafone 3g İnternet çok bariz hızlı. İnternet konusunda tavsiye ederim.

Hız önemli değil ya. SDN mobilin kendisi yavaş olduktan sonra neyleyim hızı. Fiyatı uygun geldi ama ne bileyim, pişman olacakmışım gibi geliyor. 10 senelik Turkcelli olunca, karar vermesi zor. Ama geçecem büyük ihtimal. Bir şeyleri kısmak lazım artık yoksa evde kalacam ya la :P

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Ben daha da bir şey söylemem. :P

Söyleme zaten :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Al sana Kara :D
1780_7738_28122011_5.jpg

O bana ters. Hakkımı sana veriyom :P

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yıllardır hayalimdir bir web sitesi yapıp zengin olmak... hayalden öteye geçemedi :D

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sorun Türk evlerinde , amerika gibi garajı olan evimiz olaydı kuzenle yapardık siteyi :D biz anca bisiklet tamiri yaparız oda bodrumda :D :D :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Sorun Türk evlerinde , amerika gibi garajı olan evimiz olaydı kuzenle yapardık siteyi :D biz anca bisiklet tamiri yaparız oda bodrumda :D :D :D
Bu işler için herşeyden önce para şart.. Sonra iyi bir hayal gücün olması gerekir.. Microsoft, Google, Facebook gibi devler önce hayalle var oldular..

Hani Mevlana hazretlerinin güzel bi sözü var hiç kimsenin bakmadığı yönden bakın diye güzel bi söz.. Bunu yapabilmekte burdan geçiyor işte..

Bende bi web sitesi kurayım yada bi blog oluşturayım diye düşündüm hep ama hep vazgeçtim çünkü yapacağım şey klasik olacak o yüzden uğraşmaya değmez diye düşündüm hep..

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yorumların ses veya görüntüyle yapıldığı bir forum sitesi yapın. İlginç olur. Gerçi maliyeti de o denli ilginç olur. :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yorumların ses veya görüntüyle yapıldığı bir forum sitesi yapın. İlginç olur. Gerçi maliyeti de o denli ilginç olur. :)
Tutmaz o zaman forum özelliğini kaybeder.. Zaten söylediğin şeyin örnekleri mevcut camfrog gibi ama hala devam ediyormu bilmiyorum..

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671

O zaman klavye delikanlılığı mefhumu ortadan kalkar. Monitör delikanlılığı dönemi başlar. Akşama kadar birbirlerimize ekrandan atarlanır dururuz.. :)

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Valide hanımla papaz olduk gene. Ergen kalkmış bugün.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
O zaman klavye delikanlılığı mefhumu ortadan kalkar. Monitör delikanlılığı dönemi başlar. Akşama kadar birbirlerimize ekrandan atarlanır dururuz.. :)

iyi olur demedim ki, ilginç olur dedim. Ama dediğin gibi delikanlılık sıkar biraz. Biz kullanıcı adı arkasına sığınıp görünmediğimizden bu kadar cesuruz.
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION] forum özelliğini kaybetmez, bu özellikte bir forum olur. Tabi ona forum denmez de başka bir isim bulunur. Haklısın tutmaz bu iş ama ilginç olmaz mı?
Aslında çok fena bir projem var da, artısı eksisine kafa yoracak kafa yok bu aralar. Biraz araştırma yapmam lazım. Maddiyattan dolayı ben yapamam da yapacak olana, mesela Hakkı Abi'ye iletmeyi düşünüyorum. Bakalım nasip...

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ya Da Vincinin Şifresini aldım Aceba kusurlu bir durum var mı kitapta ? :D Yada kitap bir serinin deva mı mı bilen var mı ? 9 kitapçıya (2. El veya Korsan) gidip tek tek sordum "Hangi kitabı arıyorsun?" Sorusuna her seferinde "Dawn brown olsun gerisi önemli dğeil" dedim. :D Sonunda 1 kitabını bulabildim birisi de 10 tl idi alamadım. :S Başka kitabı da yok yahu. Okuyan var mı ? ::D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ya içindeki Nefreti bitir,yada Nefret ettiğin Kişiyi.Yoksa O Nefret Seni Bitirir.(KARA)

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ağlamak rahatlatıyor.
İçimdeki siniri boşaltmalıyım, uzun zamandır kavga etmiyorum kimseyle.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
İşte hafıza meselesi abi :) İşte bak o zamandan bu zamana sadece bu kitabını birde Dijital kale kitabını bulabildim. :D

Dijital Kale iyidir fakat önce seriyi oku derim. Hem yazarın mantığına alışırsın hem de detaycılığına. Okuyunca daha iyi anlayacaksın. Dijital Kale seri kitaplarına nazaran biraz daha ağır.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aslında Dan Brown hayranlığım (daha okumasam da ) Dijital kale ile başladı.. :D Ben yazılım ile uğraşan birisiyim ve bu tarz kitapları filmleri çok severim.. :) Ama önce seriyi okuyacağım. Basamakları çıkmakta aceleci değilim :) Melekler ve şeytanları artık 1 aya anca bulurum o arada başka kitaplar okumak lazım.. :D

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Tükeniyorum be usta, gerçekten yetmiyor artık gücüm, gözlerim kuruyacak diye korkuyorum...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
@friendly Usta Wikide yazılma tarihleri sırası şu şekilde ;

Yani şimdi Da vinci 2. kitap Melekeler 1. kitap mı oluyor senin dediğinin tersine ?

Kronolojik sıralaması farklı olabilir. Fakat Dijital Kale nin tarzı çok ağır gelmişti bana. Bu tabi bir öznel bakış açısı.

Şimdi benimde içime kurt düştü... Hangisi birinci kitaptı diye... Ben Davinci diye biliyorum... Dur bir araştırayım.

Cehennem kitabının türkçesi Mayıs ayında çıkacak daha ona var.

İstersen sen bi Dijital Kale'den başla mutlaka onu da beğeneceksindir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION] haklısın sıralama senin dediğin gibi. Ama ben iki kitabı aynı anda almıştım 2005 di sanırım... Taksim İstiklalde Megavizyondan almıştık... İkisini bir solukta okumuştum ama hala hafızam bana Davinci'ye ilk başladın diyor.. Belki yanlış hatırlıyorum...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar bu androidin veya htcninh yedeklediği smsler bilgisayarda nasıl açılır bilen var mı?

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Desene sen ters gitmişsin [MENTION=63117]friendly[/MENTION] :) Cehennemin türkçesini bekliyor olacağım ancak haziranda başlarım sanırım :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Desene sen ters gitmişsin @friendly :) Cehennemin türkçesini bekliyor olacağım ancak haziranda başlarım sanırım :)

Yav hala düşünüyorum. Davinci ye ilk başladım diye hatırlıyorum... Neyse sağlık olsun :)

Şu konuyu kitaplar bölümünde konuşaydık iyiydi... O bölüm çok durgun biraz canlanmış olurdu bu vesile ile... Burayı da kalabalık etmezdik. Millet ters ters bakıyor farkında değilsin. :)

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
504 getevey taym aut. :D [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] usta bi' el at cihaz ısınmış yine. :D kapat dinlensin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...