mendocino
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 81
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION]
sonrasındaki durum

sonrasındaki durum

Onu ben yapmıştım bi' keresinde. Bi' akşam kendimi çok yalnız hissettim rastgele bir numaraya "Seni Seviyorum" diye mesaj attım.Yanlış atmıştır, ezberden no girdiyse yanlışlıkla atmıştır.
Hee bişey okumuştum. Arada kafadan numara sallayıp seni özledim seni seviyorum gibi mesaj atıp birilerini sevindireyim diyenler var. Belki onlardır
İnternet explorer açılış sayfasına delta search diye birşey yerleşmiş. Ayarlardan siliyorum geliyor, program ekle kaldırda onla ilgili birşey yok. Nerden silecem ben bu andırı, combofix de çalışmıyor windows 8de.
Ne kadar zamandır uğraşıyorsun bununla?Problem????![]()
70 saniye yapan beri gelsin.![]()
kıs kıs kıss
ayın 7 sine daha 2 hafta var ama bende 20tl kaldı iyi mi :S
Bulaşık yıkamaya hazırlan derim.Yarın manitanın yanına beş kuruşsuz gidiyorum hadi hayırlısı..![]()
Yarın manitanın yanına beş kuruşsuz gidiyorum hadi hayırlısı..![]()
Bulaşık yıkamaya hazırlan derim.![]()
deseydin paypaldan 5 lira atardım nolur nolmaz![]()
Bizde bulaşık yıkatacak yerlerde takılmayız be
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yok abi senin durum benden kötü sanırım![]()
biz sürünüyoruz bari siz iyi yaşayın
hava güzel yarın dışarıda gezin parkta oturun yeter![]()
Oyun 1 aydan fazladır elimde ilk zamanlar her gün 1 saat oynuyordum artık 3-4 günde bir açıyorum ama seviye atladıkça daha zevkli bir hâl aldı.Ne kadar zamandır uğraşıyorsun bununla?
Çok zor göründüde.![]()
kıs kıs kıss
ayın 7 sine daha 2 hafta var ama bende 20tl kaldı iyi mi :S
sende iyi 20 tl kalmış bende 10 var ve ayın 6 sında kredi kartına 400 de borcum var![]()
Kardeş payı yapabilirizsen ölmüşsün gömenin yok
Allah'tan paypalda azıcık param var yinegeçen ay 50tl çektim hesaba 3 günde gönderdiler
![]()