Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Kaygısızlar dizisinde Çiçek Dilligil (Kafiye) nin beddularına bayılıyordum..:D 31:35.dk Katır tırnağı :D

[video=youtube;g2IKo64Jx8E]http://www.youtube.com/watch?v=g2IKo64Jx8E[/video]

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Akşama gülme krizi var. Dvd'yi aldım sonunda. Çoğaltıp satabilirim, orijinaldir sadece 5 TL :P Oda siz değerli üyelerimize.

Dvd'nin üzerine, Korsana karşıyız yazar boş yollarım. :D

55408697762825853.jpg

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Son dakika.

Terim 9 maç ceza almış. Sezonu kapattı

WebNick haber ajansı

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
E bende ekstralar yok... :mad: Nasıl indirmeye değer mi ? olmazsa onuda arayıp bulayım.

iş görür. yarım saat daha gülmüş oluyorsun. Zaten gösteri öncesi ve gösteriden kesilmiş sahneler var. yanılmıyorsam gösteri öncesi dahil 4 konu var ekstralarda. Güzel ama :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
iş görür. yarım saat daha gülmüş oluyorsun. Zaten gösteri öncesi ve gösteriden kesilmiş sahneler var. yanılmıyorsam gösteri öncesi dahil 4 konu var ekstralarda. Güzel ama :)

Pff.. Kota sorunum var diye yeğenimin evinde indirmiştim. İşin yoksa bir daha git oraya indir. Değer diyorsan ki diyorsun. Hafta sonu indireyim gari.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oh iyi Turbobit buldum hemi de 350 mb iyi iyi...

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Pff.. Kota sorunum var diye yeğenimin evinde indirmiştim. İşin yoksa bir daha git oraya indir. Değer diyorsan ki diyorsun. Hafta sonu indireyim gari.

hesabını sen yap hocam. 2 küsür saat yarım saat gibi geçiyorsa, yarım saat ekstra kaç dakika gibi gelir. içler dışlar oran orantı hesabı yapıp, fiyat performansı göz önünde bulundurup yeğeninin evine gidip gitmeme kararı verirsin :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
hesabını sen yap hocam. 2 küsür saat yarım saat gibi geçiyorsa, yarım saat ekstra kaç dakika gibi gelir. içler dışlar oran orantı hesabı yapıp, fiyat performansı göz önünde bulundurup yeğeninin evine gidip gitmeme kararı verirsin :)

350 mb miş yav yavaş yavaş burda indiririm ben bunu :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Yanlız hocam ne güldüm bugün ya bu Fundamentalse adam gerçekten bu sektörün 1 numarası.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
adam king. laf yok. Fakat hakikaten çok belden aşağı espriler.

ayrıca bir tad bir doku daha iyiydi sanki. zaman ileriye götürmemiş sanki.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
adam king. laf yok. Fakat hakikaten çok belden aşağı espriler.

ayrıca bir tad bir doku daha iyiydi sanki. zaman ileriye götürmemiş sanki.

Abi hayatımızın gerçekleri ama. Halkımız belden aşağı çok konuştuğu için birazda bize komik geliyor. Fakat Restaurant şakaları ile Vedat Milor şakaları tam isabetti yav. Orda yayını durdurup bir müddet güldüm katıla katıla sonra devam ettirdim.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Abi hayatımızı gerçekleri ama. Halkımız belden aşağı çok konuştuğu için birazda biz komik geliyor. Fakat Restaurant şakaları ile Vedat Milor şakaları tam isabetti yav. Orda yayını durdurup bir müddet güldüm katıla katıla sonra devam ettirdim.

Evet gösterinin ikinci kısmı güzeldi. Turist muhabbeti, ingilizce konusu bayağı iyiydi. Yalnız iki kez izledim ama hala anlamadığım bir konu var.

Cem gösteride bir gence böyle yelpaze kapanır gibi el haraketi yapıp duruyor. Millette gülüyor. Esprisi nedir anlamadım?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Evet gösterinin ikinci kısmı güzeldi. Turist muhabbeti, ingilizce konusu bayağı iyiydi. Yalnız iki kez izledim ama hala anlamadığım bir konu var.

Cem gösteride bir gence böyle yelpaze kapanır gibi el haraketi yapıp duruyor. Millette gülüyor. Esprisi nedir anlamadım?

Bak onu bende anlayamadım. Bir kaç kere daha izleyeceğim için çözeriz elbet.

Muhittin Topalak From Kazlıçeşme kill him.. :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bak onu bende anlayamadım. Bir kaç kere daha izleyeceğim için çözeriz elbet.

Çözersen bir zahmet banada anlat. 2 kerede çözemedim. daha fazlada çekemem cem yılmazı :)

Birde o sanat için vurdurur musunuz muhabbeti adama iyi koymuş olacak ki dvd yapacağı gösteride anlatmış, kendince cevap vermiş. :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Düzeltmiş. Olur öyle ya arada. Bu forumda kim mükemmel Türkçe biliyor ki? (Adam ayrımcılığı yapıyorum, @friendly değil başka biri olsa yerden yere vururdum :P :D )

Hocam içimden gelerek söylüyorum vur gerçekten. Çünkü üniversite mezunu olmama rağmen yazım hatalarım çok oluyor. :) Hatta bazen farkedip mesajımı bir kaç kere düzenliyorum. Ama gözden kaçan veya kural olarak benim yanlış bildiğim bir çok hatam oluyordur.

Bu forumun öğretmeni olarak seni göreve davet ediyorum. :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Düzeltmiş. Olur öyle ya arada. Bu forumda kim mükemmel Türkçe biliyor ki? (Adam ayrımcılığı yapıyorum, @friendly değil başka biri olsa yerden yere vururdum :P :D )
Forumu bırak lig tv çalışanları da mı bu kadar aciz :P :D Ben @friendly'de bir sorun görmedim sakın yanlış anlama friendly hocam. Lafım lig tv'ye. :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Forumu bırak lig tv çalışanları da mı bu kadar aciz :P :D Ben @friendly'de bir sorun görmedim sakın yanlış anlama friendly hocam. Lafım lig tv'ye. :D

Estğ. Farkındayım. :) Ama sorun olursa da eleştiriye açığım gerçekten. Böyle böyle doğrulara erişebiliriz.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Hocam içimden gelerek söylüyorum vur gerçekten. Çünkü üniversite mezunu olmama rağmen yazım hatalarım çok oluyor. :) Hatta bazen farkedip mesajımı bir kaç kere düzenliyorum. Ama gözden kaçan veya kural olarak benim yanlış bildiğim bir çok hatam oluyordur.

Bu forumun öğretmeni olarak seni göreve davet ediyorum. :)

Ya işin aslı benim bile hatam çok oluyor. Burda esas mesele yazım hatası değil. Türkçe katli. Ben buna kızıyorum. Adam bir sayfa yazı yazıyor, bir tane noktalama işareti yok. Cümlelerin ne öznesi belli ne yüklemi. Sanki adam ingiliz, Türkçeyi sonradan öğrenmiş. Türkçe yazıp sonuna help falan koyma olaylarına girmiyorum bile. Sonra bu adamlar, üniversitenin sitesinden Atatürkümüzün resmi kaldırıldı diye feryat ediyorlar. Bir aralar çok uğraştım bunlarla ama boş. Neyse ya, senin yazımın gayet iyi. Hata görürsem söylerim, faydamız olur, mutlu oluruz. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
İzleyin ama spoiler vermeyin lütfen. Ben yarın indirip izleyeceğim. :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yeni bölüm mü özet mi ? Geçen hafta maç var diye yayınlamamışlardı yeni bölüm, bu haftada yayınlamazlar diye düşünmüştüm ?

galiba yeni bölüm koyacaklar bu sefer. özetle en son bölümü bütürdüler çünkü. reklamlar bitince daha net anlaşılır

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İzleyin ama spoiler vermeyin lütfen. Ben yarın indirip izleyeceğim. :)

bunu demeseydin iyiydi. adamı şeytan dürtüyor :devil2::mrgreen:

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ali ağaoğlunun yeni reklam filmleri geliyor, sığınaklara kaçın millet:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...