Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Donanımhaber'de okumak, burada yazmak zevkli.

Katılıyorum. Donanım haberin mesaj yazım tasarımı çok kötü bana göre. Ama gel gör ki hangi konu aklına gelse onunla ilgili bir bilgi bulabiliyorsun orada. Bu konuda bu forumu biraz daha geliştirmeliyiz.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Katılıyorum. Donanım haberin mesaj yazım tasarımı çok kötü bana göre. Ama gel gör ki hangi konu aklına gelse onunla ilgili bir bilgi bulabiliyorsun orada. Bu konuda bu forumu biraz daha geliştirmeliyiz.

spordan kafamızı kaldırırsak belki olur :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
spordan kafamızı kaldırırsak belki olur :)

İşte bu konu gönül işide olabilir fakat yeterli gelmez. Orada ne ile alakalı bir soru sorarsan sor mutlaka kısa sürede bir cevap alıyorsun. Konu derinlikleri çok fazla ve kurallar daha esnek. Ve orası bu foruma göre biraz daha özgür tabi bu doğrultuda seviye biraz daha düşük. Ama gene de ne ararsam buluyorum. Fakat gönlüm burada. :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Redo dan miras kalmış

7qpjn.gif

Hey gidi günler hey

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Saat 8:00'da okula git 15:00'te gel 15:00'da git 19:00'da gel 19:00 uyu 23:30'da kal ve tekrar uyu.

Bugunkü hayatımın kısaca özeti :P

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Evet, DH'in arayüzü tam bir facia. Ama ne ararsan var...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Sunucular taşınmaya başladı. Benim pc ekranı saha doğru kayıyor. Dağılın... :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] foruma giriş yapmak icin kaç yanlış hakkımız var bu arada ben hüzün_lü.Ya sifremı kabul etmiyo 3 kere yanlış dedi

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Zemin kattaki daireye hırsız girmiş. Penceredeki demir parmaklıkları sökmuş hem de duvarı parçalamış... Birsürü polis geldi hem de çok.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Zemin kattaki daireye hırsız girmiş. Penceredeki demir parmaklıkları sökmuş hem de duvarı parçalamış... Birsürü polis geldi hem de çok.
Dün Akşam ben işe gelirken gördüm,bizimde girişteki daireye hırsız girmiş.Olay yeri inceleme bekleniyordu.Bu sıra çoğaldı bu işler galiba.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Forumda belirgin bir hızlanma var. Hızım 128 kb olmasına rağmen uçuyorum resmen. Daha önceki günlerde konu açmalarda epey kasıyordu. Şimdi hiçbir kasıntı yok. Nazar değmez inşallah...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Gece gece haltmı vardı,izledin 'Evim Sensin' filmini.Şimdi böyle gözlerin yaşarır işte.Neyse kimse görmedi en azından.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=376]pesimist[/MENTION] foruma giriş yapamıyorum sürekli olarak yanlış giriş yaptınız diyor fakat eminim şifremi doğru girdiğimden kkoray ben :D help help help :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
@keyloger forum dakı üyeler den @erjan @ndrshn foruma giremiyor, kullanici adi şifre giriyorlarmiş yönlendiriyorsunuz diyor, fakat misafir olarak kalıyorlarmiş bakarmısın

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] scenefz 'de ratio olayı yok dimi seed'de kaldım 2 gündür 1 hafta falan tutup silcem dizinin yeni bölümü gelene kadar :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Herkese hayırlı cumalar.

Namaz sonrası görüşmek ümidi ile Allahaısmarladık (doğru yazdım inşaallah :) )

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=63117]friendly[/MENTION]

Demedim mi real-dortmund barca-münih eslesir diye.

"Mafya UEFA" diye bosuna pankart acmadi millet :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...