221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
Şimdi nasıl yapıldığını biliyorsunuz 

Yok şimdi bende fazla indirici birisi değilim bana veripte heba olmasın işine yarayacak birisine ver.. Genede sağol..işte o yüzden vereyim diyorum. Yoksa vereyim sana.
@muratflash senin arşivi bir karıştırsana Hayat Bağları ile ilgili bir şeyler çıkacak mı?![]()
[MENTION=79086]HıZLıGoNZaLeS[/MENTION]@AliA Abi o avatar nedir öyle ya![]()
Gece gece iyi güldüm
(Bu etiketleme işini niye yapamıyorum ben ya :cursing: )
Budur...![]()
Malesef sevemediğim bi diziydi..@muratflash senin arşivi bir karıştırsana Hayat Bağları ile ilgili bir şeyler çıkacak mı?![]()
O diziyi sonradan Kanal Avrupa filan yayımladı sen iyi araştır.. Ama dizi fazla fenomen olmayınca fazla ilgi olmuyor..Ne anlarsın sen diziden?
Deli Yürek bitince Kuşçu aynı karakterle Hayat Bağları'na geçmişti. O bölümlerde dizide bir şarkı kullanılmıştı. Muhtemelen Ömer Lütfi Mete'nin bir şiiriydi.
Yıllardır bulamadım valla.
Bir de Vadi'deki oğlu Twitter hesabına o şiirin adını yazınca iyice dellendim.![]()
Kopylala yapıştır yapsın ama şöyle..
Bu güncelleme işi yılan hikayesine döndü[MENTION=47620]spybot[/MENTION] sizin güncelleme noldu yahu?![]()
![]()
Deliyüreği bende çok severim4 sezon sürdü daha ne yapsınlar yahu?
Kuşçu diziye girdikten sonra izlemeye başlamıştım. 10 sene olmuş.
TRT Avaz filan da vermişti bir ara ama kayıt yapan olmamış hiç.![]()
Sabahları farklı liselere giderken aynı otobüsü kullandığımız kızla aynı üniversiteye giderken aynı otobüsü kullanıyoruz.Sabah sabah moralim bozuldu be.
3 yıldır çıkaramadım kafadan.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ahaha kantine geldi.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yok abi iş yokmuş bunda da çizik attım üstüne![]()
3 yıllık yol arkadaşını niye sattın hemen![]()