Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
e vlltaminli bulaşık deterjanı? Bulaşıklar için mi yıkayan kişi için mi? "e vitamini ihtiyacımı bulaşık yıkayarak karşılıyorum şekerim."

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada Allah belanı versin mobil sürüm.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
[video=youtube;SqoD_V0KIMM]http://www.youtube.com/watch?v=SqoD_V0KIMM[/video] [MENTION=105290]erenberk[/MENTION] kıyısından köşesinden miranda'ya benziyormu ne :P:mrgreen:

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Amma çay içtim bugün. Daha yatmama saatler var hala da içecem... Böbreklerim bana kızmasın. :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
3 4 kere hapşıracak oldum hapşıramadım, noluyoz la.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ne maçtı yaav. Yenilse bile en azından keşke ilk maçta da böyle oynasaydı Galatasaray.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hakemin Arbeloa'ya gösterdiği ikinci sarı kart bütün türk hakemlerine ders olarak gösterilmeli ve ezberletilmelidir...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Şu sebil netlerden Allah razı olsun. Yaşasın laptopum, yaşasın sınırsız net. İnşallah kaynak tükenmez. :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
off yoruldum yau :) dükkanı komple led şerit vasıtasıyla süsledik. süsledik süslemesine lakin sanırım biraz fazla kullanmışız zira labmaları açmaya bile gerek kalmadı yılbaşı ağacı gibi parlıyor :D biraz göze görünelim derken sanırım göze batacağız :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Uyumayan ve biraz daha uyumayı düşünmeyen varsa Cnn Türk te NBA maçına bakabilir. Utah-Oklohoma Acayip bi maç oluyor.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Türk takimlari kaybedince bas bas bagiran isvicre medyasi bugün susmayi tercih etmis. GS-RMA macinin skorunu görülmeyecek sekilde en köseye basmislar. Adam olacaksiniz :)

mmtself

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4-0 olduysa maç geriye yatıp karşı rakibin çabalamasını seyretmek paha biçilemez :P

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yahu döndük dolaştık Antivir avira ya kaldık ya... Uğraşamayacam artık aktivasyon işleri ile :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Telefona bak arkadaş, üstümdeki eşofmana rağmen dirseğimi ekrana değdirdiğimde parmağın desteğiyle de çoklu dokunma yaptım. Gayet de iyi çalışıyor:)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Turkcell yazısını yeni okuma yazma öğrenen bir çocuğa "türksell" diye okunup Turkcell yazıldığını öğretmek, deveye hendek atlatmakla eş değer.

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yıldız teknik üniversitesinin yapacagı sınav sisteminin ben ta.... cumartesi vize 1 bitiyor... carsamba vize 2 baslıyor...
yemin ederim sogudum iyice... nefes almak haram ....

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
arkdaşlar ilk kez pasaport alacağım. herhangi bir emniyet müdürlüğünden başvurabiliyor muyum? bir de nüfus cüzdanı ve fotoğraftan başka bir şey gerekiyor mu?

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
arkdaşlar ilk kez pasaport alacağım. herhangi bir emniyet müdürlüğünden başvurabiliyor muyum? bir de nüfus cüzdanı ve fotoğraftan başka bir şey gerekiyor mu?

dün yeni doğan bebeğim için başvurdum benden istenen belgeler:

1:Nüfüs Cüzdanı
2:2 ad biyometrik foto arka fon beyaz olacak(Benim çocuk on günlük foto istiyorlar hemde gözleri açık...:)
3:Vergi dairesi veya herhangi bir bankaya pasaport cüzdan bedeli 72 tl mutlaka yatırılacak
4:pasaport harcı süreye göre değişiyor istersen miktarını yazabilirim
5:Varsa eski pasaport
6:Çocuklar için sanırım seni pek ilgilendirmez istersen onuda yazarım ben ilçe emniyet müdürlüğüne başvurdum pasaport bir haftada veriliyor...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
dün yeni doğan bebeğim için başvurdum benden istenen belgeler:

1:Nüfüs Cüzdanı
2:2 ad biyometrik foto arka fon beyaz olacak(Benim çocuk on günlük foto istiyorlar hemde gözleri açık...:)
3:Vergi dairesi veya herhangi bir bankaya pasaport cüzdan bedeli 72 tl mutlaka yatırılacak
4:pasaport harcı süreye göre değişiyor istersen miktarını yazabilirim
5:Varsa eski pasaport
6:Çocuklar için sanırım seni pek ilgilendirmez istersen onuda yazarım ben ilçe emniyet müdürlüğüne başvurdum pasaport bir haftada veriliyor...

ben en iyisi tembel totomu kaldırayım da bir karakola gideyim :)

teşekkürler.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[video=youtube;U8HyppiAMcQ]http://www.youtube.com/watch?v=U8HyppiAMcQ[/video]
Aklıma nerden geldiyse buldum sonunda :D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] iddaacı oldun çıktın sana bir tükkan açalım :P:mrgreen::mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...