221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
Yaşıyor tabi, hemde hamile

yapaydır bu![]()
Adamlar yapmış işte, sus!![]()
![]()
Aslında o benden büyük, ama ben abi sayılırım![]()
Yarin ilk isim g27'i alip Dirt 2 oynamak olacak.
Aleyküm selam.@pcwolf
Selamünaleyküm
Ürün incelemesi yaparim hocam. Suan set'i kuracak adam akilli masam yok.. denemek icin artik birseyler icat etmem gerekiyor. Wheel Stand almayi düsünüyorum aslinda fiyatlari cokta ucuk degil. Hayirlisi![]()
Karışma len çocuğa.
Artık benim korumam altında o
Ama herkese karşı koruyamam.
Karışırım.![]()
Ahh canım abisi de varmış.[MENTION=130683]android3[/MENTION]
Vatanda 1000 lirayı buluyor, hepsiburada 700e var. Ben bi parayı bulayım koltuğunu daa setini dee alayına sahip olacam inşallah@pcwolf
Hocam bura parasi 260 Frank'a aldim, tl'ye cevirirsek yaklasik 500TL tutuyor. Vatan bilgisayar'da 985TL fiyati.
Koltuk aslinda muhtesem olur da o kadar paramiz yokDün fiyatlarina baktim 1000 euro'dan basliyor..
akıllı ol yoksa forumu salarım üstüme![]()
Aklını alırım yeğen.Üstüne mi salacaksın, tamam ben çekileyim.
![]()
Ütü masasında kullanmak daha iyi@pcwolf
Suan seti yemek masasina takip ilk sürüsümü gerceklestirdim
Direksiyonu bir türlü sabitleyemedim gitti.. acamiyorum nedense vidalanacak yerini. Gercekten cok eglenceli bir sey
Edit: Sana sikayet edince acildi bak![]()
Bilgisayar iyi olduktan sonra ve direksiyonla spor arabaları kullandıktan sonra insan nasıl kendinden geçmesin ki@pcwolf
Söyle yirmi dakikaligina dirt 2 oynadim kendimden gectim resmen. Force Feedback olayini muhtesem yapmis logitech. Hocam bir iki güne ürün incelemesini okuyabilirsin. Suan deneme asamasindayim![]()
Bu böyle olmayacak behlüle yakışır iki tane dişi alıp göndereceğim:mrgreen::mrgreen:Bilgisayar iyi olduktan sonra ve direksiyonla spor arabaları kullandıktan sonra insan nasıl kendinden geçmesin ki
Bekliyoruz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[video=youtube_share;iGopeAfEsI0]http://youtu.be/iGopeAfEsI0[/video] @-Beneficence-
Bi dışarda oynasın dedim kumandayı sıkıştırmış![]()