hasanistan44
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
alıntı
Abi
Crixus öldü
Agron öldü
Nevbia öldü
napacam ben :crying:
alıntı
sezarın da namus gittiAbi
Crixus öldü
Agron öldü
Nevbia öldü
Neavia'nın öldüğü iyi oldu kadınlar her yerde ortalığı karıştırıyor:mrgreen:Abi
Crixus öldü
Agron öldü
Nevbia öldü
Adaletini world :// :mrgreen:para var çare varneyse çorba çıkmıştır ben bi tas çorba içip geleyim
[video=youtube;f9woTvsU0sk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f9woTvsU0sk[/video]
Belli bir kalite altı rahatsız ediyor.Bekliyorum. Zaten 10 dk'da bitireceğin filmi niye 720p indiriyorsun ki![]()
Touchwiz, en uyduruk arayüzlerden olabilir.
ReDo Dönnn artikk![]()
Gereksiz tartışmalara girdiğini görmeyeyim bir daha.Sensin sensin de geç gitsin.
![]()
3$ veriyorsun ömür boyu rahat ediyorsun.Arena-tr ratio değerim uçmuşbileydim zamanında alırdım bu Seedbox ı :mrgreen::dirol:
![]()
Ne kadara aldınArena-tr ratio değerim uçmuşbileydim zamanında alırdım bu Seedbox ı :mrgreen::dirol:
![]()
Ne kadara aldın![]()
Seed.st :mrgreen: Hatta ben denemelik 3 günlük bedava box ile turktorrentte 500 gb up yaptığımı hatırlıyorum.
Seed.st :mrgreen: Hatta ben denemelik 3 günlük bedava box ile turktorrentte 500 gb up yaptığımı hatırlıyorum.![]()
Evet o konuda sende haklısın anladım.iyide orda hız 2-4 MB/s miş![]()
birde ben paypala biriken paradan aldım. dolayısıyla sadece türkiyeden alabilirdim![]()
Belli bir kalite altı rahatsız ediyor.![]()
Dur daha ondan önce listede film vardı.Bende 720p'den aşağı izlemem de sadece bu filmi öyle izledim. Pişmanda değilim![]()
Sonucu söyle izledin mi??![]()