Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=39204]desperado64[/MENTION] Iris:The Movie 2010 720p BluRay x264 DTS-WiKi :dirol:

Filmi beğenmezsem bulurum seni. :P

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
İbret alınmalı.
[video=youtube;eABbtzr7dYU]http://www.youtube.com/watch?v=eABbtzr7dYU[/video]

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
21. Yüzyılda koca ilçede elektrikler gider mi ? 15 dk oldu !

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bu ay çıkan çileklerde tat yok...

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION] Murat abi Windows 8'deki defender dış tehtitlere karşı koruma sağlıyormu? :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Transfer sezonu açılsın bi hele dur friend. Çilek mevsimi asıl o zaman başlar :P :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Çilek dediniz ya bunu paylaşmak şart oldu. :D

Drogba 5 lira vatandaş gel gel! :D

BGI0Kr8CAAEcKr1.jpg:large

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
@muratflash Murat abi Windows 8'deki defender dış tehtitlere karşı koruma sağlıyormu? :)
Dış tehditler derken real time koruması yani anlık pc koruması var fakat web kalkanı varmı bilmiyorum şuandada kurulu olmadığı için bakamıyorum ama olmadığını düşünüyorum zararlı bi siteye girince ayaklanmıyordu hiç o yüzden ben pek tercih etmiyorum..

Sen Defenderın ayarlarına bi bak gerçek zamanlı koruması var ondan eminim ama web kalkanı var mı bi bak ayarlarında yazar..

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Dış tehditler derken real time koruması yani anlık pc koruması var fakat web kalkanı varmı bilmiyorum şuandada kurulu olmadığı için bakamıyorum ama olmadığını düşünüyorum zararlı bi siteye girince ayaklanmıyordu hiç o yüzden ben pek tercih etmiyorum..

Sen Defenderın ayarlarına bi bak gerçek zamanlı koruması var ondan eminim ama web kalkanı var mı bi bak ayarlarında yazar..
Tamam, abi birde hangi antivürüsü önerirsin norton ve kasper dışında? :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=336866]Umutcann[/MENTION] beğen duvarındayım :D Yavaş yavaş SDN facebook'a benzemeye başlıyor şaka maka :D Allah sonumu hayır etsin. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tamam, abi birde hangi antivürüsü önerirsin norton ve kasper dışında? :)

Usta ben bu emsisoft' u beğendim ya :D Bak benim taktiğimi deneyebilirsin Emsisoft yanında zemana antilogger :D Yada istersen ben denemelerim sonucunu sana aktarırım. :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
@Umutcann beğen duvarındayım :D Yavaş yavaş SDN facebook'a benzemeye başlıyor şaka maka :D Allah sonumu hayır etsin. :D

Usta ben bu emsisoft' u beğendim ya :D Bak benim taktiğimi deneyebilirsin Emsisoft yanında zemana antilogger :D Yada istersen ben denemelerim sonucunu sana aktarırım. :D
Zemana zaten kurucam Emsisoft ile AVG'nin arasında kaldım kura çekecem artık hangisi çıkarsa. :P

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Benim şimdi her ikisi de 365 günlük :D :P Şuan ilk sistem taramamı yapıyorum emsi ile :D

lf9jl.png

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Gerçi birde onu lisanslamak var nereden bulacam lisansını :P
AVG intrnt security kurarsan ben göndereyim. Ama Emsisoft bi tane var onu ben kuruyorum..

Benim şimdi her ikisi de 365 günlük :D :P Şuan ilk sistem taramamı yapıyorum emsi ile :D

lf9jl.png
Bu görüntü sana aitse o dosyaları dikkatli sil haa. Genişlet bi bak sanki bazıları pek zararlı değil gibi geldi bana..

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
AVG intrnt security kurarsan ben göndereyim. Ama Emsisoft bi tane var onu ben kuruyorum..

Bu görüntü sana aitse o dosyaları dikkatli sil haa. Genişlet bi bak sanki bazıları pek zararlı değil gibi geldi bana..
Abi AVG gönderirsen çok iyi olur antivürüssüz kaldım norton lisansım vardı ama norton son günlerde bozdu. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Çözümümü buldum... Tatsız çileklerimi pudra şekeri ile yiyorum çok lezizcik oluyorlar...

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION] malesef bu kadar ayrıntılı bilgim olmuyor dosyalar hakkında . Biraz araştırırım. Silersem bir sorun olur mu bir bakalım :D Arkadaşçıl sende işi iyice fanteziye vurdun. :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
@muratflash malesef bu kadar ayrıntılı bilgim olmuyor dosyalar hakkında . Biraz araştırırım. Silersem bir sorun olur mu bir bakalım :D Arkadaşçıl sende işi iyice fanteziye vurdun. :D
Zaten eskiden bu Emsisoft un bi huyunu semiyordum her önüne geleni virüs diye siliyordu.. Anlaşılan o huyu devam ediyor ben kurmaktan vazgeçeceğim galiba.. Senin bu fotoyu görünce kalsın dedim..:D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hehehe :D Sen dikkatli olduktan sonra sorun yok :) Kur dene bence .

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Erken yatıp "yarın erken kalkmam lazım" demek, uyuyamamanın yarısıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...