- Reaksiyon puanı
- 242
[MENTION=39204]desperado64[/MENTION] Iris:The Movie 2010 720p BluRay x264 DTS-WiKi :dirol:
Filmi beğenmezsem bulurum seni.
Filmi beğenmezsem bulurum seni.

Ne çabuk 4bin oldu bu mesaj yahu![]()
Transfer sezonu açılsın bi hele dur friend. Çilek mevsimi asıl o zaman başlar![]()
![]()
Çilek dediniz ya bunu paylaşmak şart oldu.
Drogba 5 lira vatandaş gel gel!
![]()
Dış tehditler derken real time koruması yani anlık pc koruması var fakat web kalkanı varmı bilmiyorum şuandada kurulu olmadığı için bakamıyorum ama olmadığını düşünüyorum zararlı bi siteye girince ayaklanmıyordu hiç o yüzden ben pek tercih etmiyorum..@muratflash Murat abi Windows 8'deki defender dış tehtitlere karşı koruma sağlıyormu?![]()
Tamam, abi birde hangi antivürüsü önerirsin norton ve kasper dışında?Dış tehditler derken real time koruması yani anlık pc koruması var fakat web kalkanı varmı bilmiyorum şuandada kurulu olmadığı için bakamıyorum ama olmadığını düşünüyorum zararlı bi siteye girince ayaklanmıyordu hiç o yüzden ben pek tercih etmiyorum..
Sen Defenderın ayarlarına bi bak gerçek zamanlı koruması var ondan eminim ama web kalkanı var mı bi bak ayarlarında yazar..
Tamam, abi birde hangi antivürüsü önerirsin norton ve kasper dışında?![]()
Az sonra bende üstteki arkadaşın dediğini denicem..Tamam, abi birde hangi antivürüsü önerirsin norton ve kasper dışında?![]()
Zemana zaten kurucam Emsisoft ile AVG'nin arasında kaldım kura çekecem artık hangisi çıkarsa.@Umutcann beğen duvarındayımYavaş yavaş SDN facebook'a benzemeye başlıyor şaka maka
Allah sonumu hayır etsin.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Usta ben bu emsisoft' u beğendim yaBak benim taktiğimi deneyebilirsin Emsisoft yanında zemana antilogger
Yada istersen ben denemelerim sonucunu sana aktarırım.
![]()
Gerçi birde onu lisanslamak var nereden bulacam lisansınıAz sonra bende üstteki arkadaşın dediğini denicem..![]()
AVG intrnt security kurarsan ben göndereyim. Ama Emsisoft bi tane var onu ben kuruyorum..Gerçi birde onu lisanslamak var nereden bulacam lisansını![]()
Bu görüntü sana aitse o dosyaları dikkatli sil haa. Genişlet bi bak sanki bazıları pek zararlı değil gibi geldi bana..Benim şimdi her ikisi de 365 günlük![]()
Şuan ilk sistem taramamı yapıyorum emsi ile
![]()
![]()
Abi AVG gönderirsen çok iyi olur antivürüssüz kaldım norton lisansım vardı ama norton son günlerde bozdu.AVG intrnt security kurarsan ben göndereyim. Ama Emsisoft bi tane var onu ben kuruyorum..
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu görüntü sana aitse o dosyaları dikkatli sil haa. Genişlet bi bak sanki bazıları pek zararlı değil gibi geldi bana..
Zaten eskiden bu Emsisoft un bi huyunu semiyordum her önüne geleni virüs diye siliyordu.. Anlaşılan o huyu devam ediyor ben kurmaktan vazgeçeceğim galiba.. Senin bu fotoyu görünce kalsın dedim..@muratflash malesef bu kadar ayrıntılı bilgim olmuyor dosyalar hakkında . Biraz araştırırım. Silersem bir sorun olur mu bir bakalımArkadaşçıl sende işi iyice fanteziye vurdun.
![]()
1000. mesajını daha geçen kutladığımızı çok iyi hatırlıyorum... Sağlık ve afiyetle nice mesajlara...![]()