Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Fox tv yi normalde hiç ama hiç izlemem. Ama şu sabah haber programını Fatih Portakal dan dolayı izliyorum.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
@AliA tel konusunda ortağız benimde lise 2 ye kadar telim yoktu ilk telim nokıa ydı ama markasını hatırlamıyrum dandik bişeydi zaten , daha sonradan e250 aldım onu anama verdim şimdi lg kullanıyorum bl20 mi öyle bişey olması lazım.

bu arada şu avatar kuralını değiştirin 64 kb 120*120 ne lan on numara avatar buldum ekleyemiyom 800 kb 150*150 yapın şunu.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
R10 üyeliği olan var mı?
Mesaj gönderteceğim:)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
4 Gün, 13 Saat, 43 Dakika, 50 Saniye Zamanı İçinde İStenilen Orana Yükseltmemeniz Halinde Hesabınız Kullanıma Kapatılacaktır.:hammer:

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
801572439666400279.jpg
[h=2]Bundan yaklaşık 100 yıl önce buz dağına çarparak batan Titanic'in yenisinin yapımına başlanıyor.[/h]Emre Çetinkaya
Titanic'in hikayesini sinema filmi sayesinde bilmeyeniniz yoktur. 1912 yılında buz dağına çarparak 1.514 kişinin ölümüne sebep olan o zamanların en büyük buharlı yolcu gemisi olan Titanic'in yenisi geliyor. Multi-milyoner Avusturalyalı iş adamı Clive Palmer tarafından hayata geçirilen proje ile birlikte yapımına başlanacak olan Titanic 2, 2016 yılında Titanic'in kopyası şeklinde denizlerdeki yerini alacak.

İlk seferini İngitere'nin Southampton şehrinden ABD'nin New York şehrine yapacak olanTitanic 2, 850 kabin ve 2,600 yolcu kapasiteli olacak. Ayrıca geminin 900 mürettebatı bulunacak. 269 metre uzunluğunda olacak olan Titanic 2, herkesin sığabileceği şekilde hazırlanacak 18 tane de filika bulunduracak.
İçerisinde spor salonundan, yüzme havuzuna her şeyi bulunduracak olan Titanic 2'de yolcuların Titanic atmosferini yaşayabilmeleri için yolcu dolaplarında o dönemin kıyafetlerinden örnekler konulacak.
Şu an için bilet fiyatları net olarak açıklanmasa da Palmer, bu projenin oldukça maaliyetli olduğunu ve Titanic 2'de ilk yolculuk yapacakların yaklaşık 1 milyon doları gözden çıkarmaları gerektiğini belirtti. Siz bu fiyatı ödeyerek Titanic 2 ile yolculuk yapmak ister miydiniz?
Kaynak :http://www.teknokulis.com/Haberler/Guncel/2013/02/27/titanic-2-2016da-denizlerde-olacak

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Küfür 1 aylık ise neden sınırsız ban yedim? Hemde sansürlü idi.

Kazana düştün sen, hemde dipsiz kazana.

Nası küfür arkadaşlar? L-n ul-n mı dedi b-k mu dedi yoksa bildiğin küfür mü etti?
1 ay çok. Şimdi yarın l-n dedim diye 1 ay yedirirler bana da.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Neyse ben az EFLC oynayayım.

Şu redonun banlanmasının, umarım son tartışmamızla bir ilgisi yoktur..

Tamda onunla alakalı.
Kullandığı tabir sana yönelikti.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kazana düştün sen, hemde dipsiz kazana.
Tamda onunla alakalı.
Kullandığı tabir sana yönelikti.
Kişisel olarak benim affetme gibi bir şansım var mı? Banı kaldırılsın istiyorum, ne benim ne de onun kalbi kırılsın istemiyorum..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kişisel olarak benim affetme gibi bir şansım var mı? Banı kaldırılsın istiyorum, ne benim ne de onun kalbi kırılsın istemiyorum..

Maalesef bu konuda yapabileceğin bir şey yok.
Kurallar gayet açık ve net.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Dediğin şeyi yaptık.
Kendisi süreli banını süresize çevirmemizi istedi.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
hay senin gibi connString in ben hata ver bari niye yapmıyon onu bilelim :(

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] ile ilgili durum umarım tatlıya bağlanır... Ortada GERÇEK anlamda bir KÜFÜR veya HAKARET varsa cezası neyse çeker, geri döner [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] Başgan..
Ama ARGO sözler yüzünden ceza alıyorsa bence yanlış bir karar verilmiş...

Başgansız ortam biraz sessiz sedasız gibi olacak diye düşünüyorum...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
@ReDo 'nun cezasını süresize çevirmesine üzüldüm, umarım kararından vazgeçer de tekrar aramızda olur

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Geri getireceğim inş merak etmeyin bir şekilde ikna edeceğim ben onu
Benimle olan tartışmasında bana karşı kullandığı bir iki kelimeden dolayı banlanmış.. Sen onunla forum dışında da konuşuyorsundur, gerekirse benim adıma ona özür de dile, ben forum dışında kendisini tanımıyorum, ama onun burada bayağı uzun zamandır takıldığını biliyorum. Sinirdir, olabilir, o an bana sinirlenmiş olabilir, veya başka bir şeye sinirli olup sinirini oradan çıkarmış olabilir.. Bi' bak sen, bana dönersin sonra..

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yazık valla forumun en eğlenceli insanı [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] bile banlanıyorsa forum da huzur kalmadı demektir.
Biraz ara vermek lazım galiba foruma.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
[video=youtube;QNDhEChtSS8]http://www.youtube.com/watch?v=QNDhEChtSS8[/video]

Şu ask.fm saçmalığının atarlı ergenini bilen vardır youtube' da dolaşıyor videoları. Elemana beyinsiz diye diye meşhur ettik TRT' ye çıkmış ya la :mrgreen:

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Yatırım yapanlar arasından üç kişiye 120 gb ssd! Siteye bak be. :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Seni normal bir anne doğursaydı beni bildiğin halde bir kızı bin kişi ister bir kişi alır demezdin. Sen "alacağın şeyi" biliyon ya hâlâ havlıyon.
Ama oraya gelirsem keserim senin kesini...

KuzeyT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ya küfrederek ya da döverek rahatlayan biriyim.Küfredersem ban yerim heralde,e klavye tuşuna basıp birinizi dövemiyceğime göre rahatlıyamam burada.En iyisi bi banyoya girmek :D Hadi eyw..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...