Hayırlı sabahlar,
Her nefis ölümü tadacaktır... Hatırlatma yapmak istedim![]()
R10 üyeliği olan var mı?
Mesaj gönderteceğim![]()
Küfür 1 aylık ise neden sınırsız ban yedim? Hemde sansürlü idi.
Nası küfür arkadaşlar? L-n ul-n mı dedi b-k mu dedi yoksa bildiğin küfür mü etti?
1 ay çok. Şimdi yarın l-n dedim diye 1 ay yedirirler bana da.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Neyse ben az EFLC oynayayım.
Şu redonun banlanmasının, umarım son tartışmamızla bir ilgisi yoktur..
Kişisel olarak benim affetme gibi bir şansım var mı? Banı kaldırılsın istiyorum, ne benim ne de onun kalbi kırılsın istemiyorum..Kazana düştün sen, hemde dipsiz kazana.
Tamda onunla alakalı.
Kullandığı tabir sana yönelikti.
Kişisel olarak benim affetme gibi bir şansım var mı? Banı kaldırılsın istiyorum, ne benim ne de onun kalbi kırılsın istemiyorum..
Belki uzun zamandır buraya üye oluşunun ve tanınmışlığının da etkisiyle istisna vardır..?Maalesef bu konuda yapabileceğin bir şey yok.
Kurallar gayet açık ve net.
Ben banının kaldırılmasını istedim diye mi banının süresize çevrilmesini istedi?Dediğin şeyi yaptık.
Kendisi süreli banını süresize çevirmemizi istedi.
Geri getireceğim inş merak etmeyin bir şekilde ikna edeceğim ben onu@ReDo 'nun cezasını süresize çevirmesine üzüldüm, umarım kararından vazgeçerde de tekrar aramızda olur
Benimle olan tartışmasında bana karşı kullandığı bir iki kelimeden dolayı banlanmış.. Sen onunla forum dışında da konuşuyorsundur, gerekirse benim adıma ona özür de dile, ben forum dışında kendisini tanımıyorum, ama onun burada bayağı uzun zamandır takıldığını biliyorum. Sinirdir, olabilir, o an bana sinirlenmiş olabilir, veya başka bir şeye sinirli olup sinirini oradan çıkarmış olabilir.. Bi' bak sen, bana dönersin sonra..Geri getireceğim inş merak etmeyin bir şekilde ikna edeceğim ben onu