- Reaksiyon puanı
- 242
O zaman çok azmış harbiden.@dgncn Seedbox almıştım vakti zamanında. Çok değil ki![]()

O zaman çok azmış harbiden.@dgncn Seedbox almıştım vakti zamanında. Çok değil ki![]()
ağır spor yaparsan yardımcı olur uyumanaPapatya çayı uyku yapıyor diyen kimse benim bu saatte niye uyuyamadığımı açıklasın... Kaç gündür gece gündüz içiyorum işe yaradığı yok.
O zaman çok azmış harbiden.![]()
Seedbox alırsan auto rss diye bir olay var onu araştır. Sen olmadığın zamanlarda bile senin istediğin dosyalar düştüğü an indirmeye başlar. O 50-60 seeder dediğin hep auto ile yapıyor.Ee haliyle, ortalık seedbox kaynıyor. Dakikası dolmadan 50-60 seeder oluyor.![]()
Seedbox alırsan auto rss diye bir olay var onu araştır. Sen olmadığın zamanlarda bile senin istediğin dosyalar düştüğü an indirmeye başlar. O 50-60 seeder dediğin hep auto ile yapıyor.
Mantıklı aslında, ama spora ihtiyacım olduğu halde spor yapmaya üşeniyorum ya işte ne yapacam bilmiyorumağır spor yaparsan yardımcı olur uyumana![]()
şöyle bir maça git yada koş kendi vaziyetini düştüğün kötü durumu anlıyorsun.ister istemez başlarsın sporaMantıklı aslında, ama spora ihtiyacım olduğu halde spor yapmaya üşeniyorum ya işte ne yapacam bilmiyorum![]()
Hep üşengeçlik yüzünden, yoksa çoktan durumu düzeltmiştim. Aslında durum dediğim de sırtımda kamburluk olduğu, ona rağmen spor yapmaya üşeniyorum yaşöyle bir maça git yada koş kendi vaziyetini düştüğün kötü durumu anlıyorsun.ister istemez başlarsın spora![]()
Evde tek kaldım. Olan yemekleri ısıtayım da yiyim diye masumane bi şekilde altını yakıp bilgisayar başına geçince, ince bi kokuyla burnum sızladı.. .
Neden? Çünkü yemekleri yaktım. Yemeğe değil tencereye acıdım. Altı sapsarı oldu ya la. Anam kesecek beni. :devil2:
@topalsolucan yaş 27 yazar olmuş, dikkatimi çekti. Sen de yaşlandın.![]()
Başı, ortası, sonu hayırlı bir ömür dilerim. Doğum günün kutlu olsun.
Nicelerine, çevrende her daim olmasını istediklerinle kavuşursun inşallah!![]()
Aynı olay benim de başıma geldi..
Annem bişey demez dedim ama resmen sözleriyle zulmetti bana
Bence evi terket![]()
Tebrikler dostumVeeee 3000 message Complete![]()