Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Karneler de ne ucuz bi'şey olmuş, kalitesini düşürmüşler. A4 kağıda basmışlar gibi. :D
e-okul devri başladığından beri , eski karne sevinç ve hüzünleri kalmadı ...:) karne almadan notlar vs herşey biliniyor .. karne formaliteden öteye geçmiyor ...

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
e-okul devri başladığından beri , eski karne sevinç ve hüzünleri kalmadı ...:) karne almadan notlar vs herşey biliniyor .. karne formaliteden öteye geçmiyor ...

Zaten e-okul varken karne verilmesinin mantığını açıklayacak var mı bana?Boşu boşuna israf sonra vay efendim ağaç dikin oldu biz dikelim siz kesin.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Zaten e-okul varken karne verilmesinin mantığını açıklayacak var mı bana?Boşu boşuna israf sonra vay efendim ağaç dikin oldu biz dikelim siz kesin.

Burası gibi e-okul'dan anlamayan, bilgisayara dokunmamış ebeveynlerin olduğu yerlerde lazım aslında.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Her şey yavaş yavaş gençler. :) Avrupa birliği karneleri kaldırın dememiştir. :) Bizimkiler bekliyor.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bi teşekkür belgesi aldım hava atmadığım kişi kalmadı taktir alanlar bu kadar hava atmadı. :D :D

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Haklısında velilerin telefonlarına notlar gidebilir mesela karnenin yeri eskiden güzeldi şimdi hiçç bir değeri yok malesef.

meb sbs sonuçları ,yerleştirmeler , yedek liste gibi sonuçlar için 5 TL karşılığında sms ile bildirim yapıyor galiba...
aman operatörler bu fikri duymasınlar , meb ile anlaşıp telefon sahiplerini canından bezdirirler....:)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
:crying:

rC5VDt0.png

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
şaka gibi yaa valla okyanus ömrümü yedin yedinde bitirdin ya :(

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Az önce not açıklandı ve şuanda acayip öfkeliyim
22.gif

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]

:P

img4.jpg

benim-de-bi-sevgilim-olacak-m%C4%B1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...