deatmania
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 62
Impossible diyecektin; ama Allah dedirtmedi bak!![]()
Çaktırma işte

Impossible diyecektin; ama Allah dedirtmedi bak!![]()
e-okul devri başladığından beri , eski karne sevinç ve hüzünleri kalmadı ...Karneler de ne ucuz bi'şey olmuş, kalitesini düşürmüşler. A4 kağıda basmışlar gibi.![]()
e-okul devri başladığından beri , eski karne sevinç ve hüzünleri kalmadı ...karne almadan notlar vs herşey biliniyor .. karne formaliteden öteye geçmiyor ...
Çaktırma işte![]()
e-okul devri başladığından beri , eski karne sevinç ve hüzünleri kalmadı ...karne almadan notlar vs herşey biliniyor .. karne formaliteden öteye geçmiyor ...
Zaten e-okul varken karne verilmesinin mantığını açıklayacak var mı bana?Boşu boşuna israf sonra vay efendim ağaç dikin oldu biz dikelim siz kesin.
Burası gibi e-okul'dan anlamayan, bilgisayara dokunmamış ebeveynlerin olduğu yerlerde lazım aslında.
Haklısın da velilerin telefonlarına notlar gidebilir mesela karnenin yeri eskiden güzeldi şimdi hiçç bir değeri yok malesef.
Karne almak istedim bugün.. .
İdareden bi' kopya (ç)alayım mı? Gönlünce doldurursun, notlarını kendin verirsin.
Başkasının gözünden nasılım onu bilmek zaten amacım kendimi kandırmak değil![]()
Bırak bu ayakları.
Hemşehrime örtmeninden yıldızlı pekiyi.![]()
Torpilli mi oldu sanki![]()
Haklısında velilerin telefonlarına notlar gidebilir mesela karnenin yeri eskiden güzeldi şimdi hiçç bir değeri yok malesef.
İlgisi yok, resim yeteneğinden dolayı o pekiyi.![]()
şaka gibi yaa valla okyanus ömrümü yedin yedinde bitirdin ya![]()