[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] [MENTION=75364]dgncn[/MENTION] yüksek kaliteli türkçe mp3 torrent vs. benzeri adresler var mı bildiğiniz ? pm atabilir misiniz varsa 

yok yav Tarkan'ı es geç bi kaç parçası var
soner sarıkabadayının son single'ı 1411 Kbps miş 35 mb ama farkı hissediyorsun
ben yine iyimserim 320 kbps yeterli ama bulamadım korkaklarmış meğer :mrgreen: @dgncn
bence gerçekten büyük fark varHocam görende gerçekten enstrüman çalıyor zannedicek. Altı üstü arkaya fon müziğini koymuş söylüyor. 1411 kbps olsa nolcak 128 kbps olsa ne olacak![]()
bence gerçekten büyük fark var
seslerin daha net ve birbirinden ayrıntılı geldiği kesinve yüksek seste daha da belirgin.
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] [MENTION=75364]dgncn[/MENTION] yüksek kaliteli türkçe mp3 torrent vs. benzeri adresler var mı bildiğiniz ? pm atabilir misiniz varsa![]()
yok hocam o şarkı için değil o denk geldi de kalitesini söyledim.Ne diyim hocam kolay gelsin ben hiç uğraşmazdım bulmaya en azından bu şarkı için![]()
yabancı müzik istersen çok sağlam bir adres verebilirim. Ancak Türkçe konusunda hiçbir bilgim yok. Google kullanıyorum genelde.yok hocam o şarkı için değil o denk geldi de kalitesini söyledim.
320kbps genel paylaşım adresi aramıştım ben![]()
Portal android.
Deli etti bi geçemedim.
![]()
PuhahaBu ne ya
Git Steam'dan adam gibi al oyna portal'ı
Böyle tadı olmaz
![]()
mp3 leri program olmadan track a nasıl ceviririm.. ? bir ara windows media player ile yapiliyordu sankı
USB ye kanka
12 saat uyumuşum ya. neden kimse beni kaldırmadı :hammer:
12 saat uyumuşum ya. neden kimse beni kaldırmadı :hammer:
bodyede yazıldık tam oldu :mrgreen: