benmde spor yapmam lazm gobek cıktieve gitmeye üşeniorum
Sürpriz![]()
183boy 79 kilo
kışın baya aldım 72ydim ya:/
hahahahahhaWaffle'ları indirdin mideye, indirdin...![]()
![]()
hahahahahha![]()
![]()
çok pis güldüm ya sağ ol alnair
gelecek kişiyi az çok tahmin edebiliyorum ama gidecek kişiyi bilmiyorum.. dikkat sen gitmeyesin !![]()
marketlerde var arada sırada alıyorum artık son kez yedim geçen gün daha yok hocamız öyle dedi program vercek vs.vs. yarınRica ederim.
Bugün bi' yemek programında gördüm. Canım çekti...
Aklıma da hep sen geliyorsun zaten.![]()
marketlerde var arada sırada alıyorum artık son kez yedim geçen gün daha yok hocamız öyle dedi program vercek vs.vs. yarın
içinde kalmasın git ye hatta buradan ben göndereyimramazana da az kaldı avatarı değiştiricem
spor hocası verecekHoca kim, anlamadım ki? Ne programı verecek?
Bu sene ben de waffle koyacağım avatarıma. Gözüm doysun.![]()
spor hocası verecekfarklı bi avatar olursa şikayetim olmaz
![]()
çikolata kaplı olanını öğle vakti aldım o daha güzelBu pişmaniye'yi yapanların elleri dert görmesin:mrgreen:
![]()
10 kutu alsan yinede yenirçikolata kaplı olanını öğle vakti aldım o daha güzel![]()
10 kutu alsan yine de yenir![]()
![]()
O değik de bi cedriic vardı ona ne oldu
Ailesi doktora gidip aldırdılar mı acaba![]()
Farkındayım bu seferlik mazur görünPargalı avatarıyla bu muhabbet hiç uyuşmadı.![]()
Farkındayım bu seferlik mazur görün![]()
Avatar demişken bunlar senin felanmı![]()
Pencereden felan kaçıp gitmiyorki nerde o günlerYok, değel!
-------------------------------------------
Kuş, kalemlerime dadandı. Bir şeyi tutup aşağı atmak en büyük zevki.![]()
Pencereden felan kaçıp gitmiyorki nerde o günler![]()
![]()
leptoptan 2 film iniyor. masaüstü pc'den 1 film iniyor ve ayrıca digiplay'den bjk maçı ve tv kartından barça maçı açık. telefondan da maçkolik canlı skorlar açık.(iddia asla oyamasamda)
internetimi ve teknolojiyi sonuna kadar kullanıyorum![]()
leptoptan 2 film iniyor. masaüstü pc'den 1 film iniyor ve ayrıca digiplay'den bjk maçı ve tv kartından barça maçı açık. telefondan da maçkolik canlı skorlar açık.(iddia asla oyamasamda)
internetimi ve teknolojiyi sonuna kadar kullanıyorum![]()
Cinsi nedir peki gri papağan felanmı alacam lakin pahalı keretalarBalkona çıkmışlığı var. Yemle kandırdım keratayı.![]()