topalsolucan
Rektör
bunlardan biri mi bu kız? değildir yav. 6 aydır haberdarım bu şarkında, kaç kez dinledim bilmiyorum.
0,50 puandan teşekkürü kaçırırsam çok kötü olay çıkar okulda![]()
![]()
Yıkar geçerim 59 dan kalsam gerçi bu ortaokul liseden daha iyi öğretmene galaxy nin en iyi örtmeni gibi yağcılıklar yapıyorum hemen puanı alıyorumSen bi üniveristeye gel bak daha neler göreceksin. Özellikle 59 ortalama ile dersten kalınca (geçme notu 60) neler hissedeceksin neler![]()
Ben de zengin çocuğuyum, ben de üniversite mezunuyum, ben de nişantaşında oturuyorum, beni de alsaaaza aranızaaaaa![]()
Aynı kişiler ?
![]()
Sen yarın boğazına girecek lokmayı düşünüyorsun, aramızda bozma kendini![]()
peki @ işareti koymam gerekirmi yoksa koymadanda olabiliyormu??@Strake ismi kopyalayıp yapıştırmayacaksın. İsmi kopyaladıktan sonra bold B butonunun solundaki butona basıp içine yapıştıracaksın daha sonra devam edeceksin o zaman etiketleme olur.
Bu soruyu sorduğun için seni kınıyorum kaç aydır bu forumdasınpeki @ işareti koymam gerekirmi yoksa koymadanda olabiliyormu??![]()
Şaka bir yana inanırmısın sanki kendi yakınım ölmüş gibi izlerken duygulandım bu bölümün atmosferi bir başkaydı :/Başın sağolsun @-Beneficence-![]()
Şaka bir yana inanırmısın sanki kendi yakınım ölmüş gibi izlerken duygulandım bu bölümün atmosferi bir başkaydı :/
Bu ters köşe yapman aklımdan geçmedi değil haniBen M. Ali Birand'ı kastettiydim.
İç ses: Pargalı'yı anlarsa M. Ali Birand'ı; M. Ali Birand'ı anlarsa Pargalı'yı kastettim diyeceğim. Kıh kıh kıh !![]()
Bu ters köşe yapman aklımdan geçmedi değil hani
Sen izlermisin Türk dizilerini ben hiç denk gelmedim yorumlarda felan:mrgreen:
Ama gel görki yabancı diziler olsa salisesine kadar takip edersin alt yazı kurbanları:glare::mrgreen:Düzenli takip etmem. Aslında eskiden hiç etmezdim de artık ev arkadaşıma uyuyorum.![]()
Ama gel görki yabancı diziler olsa salisesine kadar takip edersin alt yazı kurbanları:glare::mrgreen:
Sorma abi nerdeyse herşeyi öğrendim bi bu eksik kaldı [MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] abiBu soruyu sorduğun için seni kınıyorum kaç aydır bu forumdasın![]()
15/01/13 17:37 | 2013-01-15 17:37:00 | Receive item from customer (Otb) | Gonderi musteriden alinmistir | HONG KONG (Yurt Disi) |