Korpe
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 16
bismillahirrahmanirrahim diyelim
herkese hayırlı cumalar ALLAH gönlünüz de olani ömrünüze versin..

SDN forumda heryere yazı yazabiliyoruzda Gündem ( Dünya / Türkiye ) sayfasında niye yazamıyoruz ,illa mod onayı gerekiyor.. bu sayfanın nasıl bir özelliği olduğunu konusunda beni aydınlatacak bir yetkiliyi bu saate bulabilirmiyim...
SDN forumda heryere yazı yazabiliyoruzda Gündem ( Dünya / Türkiye. sayfasında niye yazamıyoruz ,illa mod onayı gerekiyor.. bu sayfanın nasıl bir özelliği olduğunu konusunda beni aydınlatacak bir yetkiliyi bu saate bulabilirmiyim...
yaşlandık artık... mazur görünüzBu soruyu 2013 tarihli bir üye sorsa gerçekten cevaplardım.![]()
Doğayı koruma derneğine haber verdim az sonra tükkana baskın vereceklerO plastikleri sobaya atmayacaktım l.n, ne duman püskürttü soba be5 yıllık sigara içicisi kadar oldum ://
Doğayı koruma derneğine haber verdim az sonra tükkana baskın verecekler![]()
buldun mu hocam yardımcı olayım yoksabu gmail de eklediğimiz ayrı hesabı nerden kaldriyorduk ya beynım durdu
@xfailedkomplex sen yine iyisin ben 6.gün 50 GB ı geçmiştimay bitmek üzere..
(184,002 GB) güncel hali.
8mbit e kadar benim tarife idare ediyor fiber yok olsa keşke.Doğalgaz faturaları kabarık gelmese 8 limitsiz'e geçmeyi düşünüyorum, olmuyor böyle.![]()
8mbit e kadar benim tarife idare ediyor fiber yok olsa keşke.
doğalgaz kışın 700 den aşağı gelmiyor bak o da ayrı bir dert he :sleep:
ev hamam gibi , şortla dolaşıyorum her odada durum aynı :mrgreen:700 doğalgaz için biraz fazla değil mi? yazın 30-40 civarı iken kışın minimum 350-500 geliyor.
ev hamam gibi , şortla dolaşıyorum her odada durum aynı :mrgreen:
hocam ne yalan söyleyim ateş gibi petekler çok yüksekte güzel ısınıyor ama faturaya da dediğim gibi fark atıyorBiz de ev ancak ısınıyor![]()
İnternet bugün çok yavaş. Sadece bendemi böyle sizdede aynımı ?
-mi -de -mı ayrı
Valla benim de 1 haftadır hiç iyi değil ://