Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Aynı şeyi 40 kere tekrarlayacaksın ki anlasın.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ayın 17'si gelse de Ankara'ya dönsem artık.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
İyi ki telefonu garantiye gönderdim, 1 hafta olacak hâlâ servise girişi yapılmamış:@
Zıkkım telefon da lazım olacak zamanı buldu...

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] hocam işlemci tam hızında çalışabiliyormu veya işlemcide bir sorun olup olmadığını ölçebileceğimiz sağlam bir program biliyormusun ..?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] hocam işlemci tam hızında çalışabiliyormu veya işlemcide bir sorun olup olmadığını ölçebileceğimiz sağlam bir program biliyormusun ..?
stress testi yazılımları var prime95, cinebench gibi. ama net bir test yazılımı yok diye biliyorum.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ne desem ki sana ttnet ne desem ....

2426508093.png

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
oldu mu bu şimdi ya :-D işin yoksa patatese asıl yine hahah :-D

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
iş bulmak bir dertti.. bulduktan sonra da ayrı bir dert oldu.. neden korkuyorum ben :(

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Değil.

İdam şart oldu.

Keşke adalet sistemine güvenebilsekte idamı geri getirmek için elimizden geleni yapsak. Fakat sistem sıkıntılı, art niyetli kullanılmasının önüne geçilemez. Ama bu hayvanların 5-10 yıl yatıp içerden çıkmasını yediremiyorum, ki ben yediremiyorsam ailesi napıcak ? Şimdi takım elbise giyip hakim karşısına çıkıcak "yaz evladım iyi halden 5 senede salıverilmesine" denilicek hakim tarafından. Çok yazık.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
arka cebinde bıçak taşıyan adamdan iyi hal mi bekleyeceksin? en az 20 sene yer

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Keşke adalet sistemine güvenebilsekte idamı geri getirmek için elimizden geleni yapsak. Fakat sistem sıkıntılı, art niyetli kullanılmasının önüne geçilemez. Ama bu hayvanların 5-10 yıl yatıp içerden çıkmasını yediremiyorum, ki ben yediremiyorsam ailesi napıcak ? Şimdi takım elbise giyip hakim karşısına çıkıcak "yaz evladım iyi halden 5 senede salıverilmesine" denilicek hakim tarafından. Çok yazık.

Adaletin olmadığı yerde zulüm olur.

Zulm ile abad olanın sonu berbad olur.

Allah sonumuzu hayretsin.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Sabaha kadar çırılçıplak soğukta bekleteceksin, bir de üzerine soğuk su döküp.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Değil.

İdam şart oldu.

öyle ama bu adi üç kağıtçı medya ile bu iş çok zor. şimdi idamın gerektiği tarzda yayınları halkı kışkırtacak şekilde sunanlar, yarın idam geldiğinde idam edilenlerin hep gariban ve arkasında bıraktığı yetim çocuklar tarzı acındırıcı haberler ile gündem oluşturup, mevcut yönetimi bu kez de o şekilde yıpratacaklar. medya öyle bir şeydir ki, emin ol şimdi idam isteyenlerin çoğu, o haberler karşısında üzülüp bu kez de idam karşıtı olacaklardır.

şimdi izlediğimiz film ve dizilerde hep idam döneminde asılan gariban ve suçsuzları görüp acıyıp duygulanıyoruz. ulan hiç mi yok hakiki adalet karşısında idam edilen tecavüzcüsü sapığı katili. bunları neden göstermiyorsunuz. tabiki raiting getirmeyeceği için.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
öyle ama bu adi üç kağıtçı medya ile bu iş çok zor. şimdi idamın gerektiği tarzda yayınları halkı kışkırtacak şekilde sunanlar, yarın idam geldiğinde idam edilenlerin hep gariban ve arkasında bıraktığı yetim çocuklar tarzı acındırıcı haberler ile gündem oluşturup, mevcut yönetimi bu kez de o şekilde yıpratacaklar. medya öyle bir şeydir ki, emin ol şimdi idam isteyenlerin çoğu, o haberler karşısında üzülüp bu kez de idam karşıtı olacaklardır.

eğer bu iş devlet eliyle çözülmezse halk kendi çözecektir. O zaman bu köpekler idamdan beter olacaktır. Lakin ortaya kaos çıkar bu sefer. Bu da kimsenin işine gelmez.

Bu sebepten tez vakitte idam gelmeli. Adam en azından bilmeliki yakalanırsam canımdan olucam diye. Yoksa bu adamın zaten kaybedecek birşeyi kalmamış. Hapse atsan bu adama tatil gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...