- Reaksiyon puanı
- 242
Aynı şeyi 40 kere tekrarlayacaksın ki anlasın.
[MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] listeye al bundanda istiyorum
Ayıpsın o olmasa ölürüz soğuktan
stress testi yazılımları var prime95, cinebench gibi. ama net bir test yazılımı yok diye biliyorum.[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] hocam işlemci tam hızında çalışabiliyormu veya işlemcide bir sorun olup olmadığını ölçebileceğimiz sağlam bir program biliyormusun ..?
Çok teşekkür ettim cinebench programını bir kaç videoda görmüştüm ama ismi bir türlü aklıma gelmemiştistress testi yazılımları var prime95, cinebench gibi. ama net bir test yazılımı yok diye biliyorum.
Değil.
İdam şart oldu.
Keşke adalet sistemine güvenebilsekte idamı geri getirmek için elimizden geleni yapsak. Fakat sistem sıkıntılı, art niyetli kullanılmasının önüne geçilemez. Ama bu hayvanların 5-10 yıl yatıp içerden çıkmasını yediremiyorum, ki ben yediremiyorsam ailesi napıcak ? Şimdi takım elbise giyip hakim karşısına çıkıcak "yaz evladım iyi halden 5 senede salıverilmesine" denilicek hakim tarafından. Çok yazık.
Değil.
İdam şart oldu.
öyle ama bu adi üç kağıtçı medya ile bu iş çok zor. şimdi idamın gerektiği tarzda yayınları halkı kışkırtacak şekilde sunanlar, yarın idam geldiğinde idam edilenlerin hep gariban ve arkasında bıraktığı yetim çocuklar tarzı acındırıcı haberler ile gündem oluşturup, mevcut yönetimi bu kez de o şekilde yıpratacaklar. medya öyle bir şeydir ki, emin ol şimdi idam isteyenlerin çoğu, o haberler karşısında üzülüp bu kez de idam karşıtı olacaklardır.