221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
İstanbul Başakşehir :/ Niye Ankara' da oturursun ki zaten![]()
Ben de Adapazarı'ndayım

Ben de Adapazarı'ndayımtutmadı :/
bahreynin tadı nasıl hocam? @MBrv
Forum oyunu niye yasak ben de bir anlam veremedim.öf be iyi ki bir konu açalım dedik arkadaş konuyu açtıktan 1 saniye sonra yeni mesajlara tıkladım baktım 2 mesaj biri uyarı diğeri kilit maaşallah millet konu kapamak için millet birbiriyle yarışıyor resmen bu arada forumda 1 saniye açık kalan konu olarak rekor kırmış bulunuyorum emeği geçenlere teşekürler..
touch pad yok mu :mrgreen:
Bazı üyeler o konulardan başka yerlerde varlık göstermeyince kapatıldı; onun yerine kafe adında konular vb açıldıForum oyunu niye yasak ben de bir anlam veremedim.
öf be iyi ki bir konu açalım dedik arkadaş konuyu açtıktan 1 saniye sonra yeni mesajlara tıkladım baktım 2 mesaj biri uyarı diğeri kilit maaşallah millet konu kapamak için millet birbiriyle yarışıyor resmen bu arada forumda 1 saniye açık kalan konu olarak rekor kırmış bulunuyorum emeği geçenlere teşekürler..
700 Mb film mi kaldı. Allah aşkına![]()
yok hocam denemedim hiç.tadı neye benziyor diye sormuştum hani çikolata vs.Tadı bana göre güzel ama sana göre olmayabilir. Önemli olan sana nasıl çarptığı. Biraz ağırdır yani. Öyle bir çarpıyor ki hangi mekanda olduğunu anlayamıyorsun, o kadar yaniEn azından ilk bahreynli içtiğim zamanlar öyleydi
![]()
Bu güzelim arşivi silmeyen kalkanın elleri taş olur ://
Bu güzelim arşivi silmeyen kalkanın elleri taş olur ://
Bu açıkça ifşa ettiğin için kendinden utanmalısın100 kadar filmi silmişim![]()
100 kadar filmi silmişim![]()
Selamun Aleyküm herkese iyi seneler olsun..
Selamun Aleyküm herkese iyi seneler olsun..
@Meryyy
PanpaKüs, yine kim(ler)e yorgun, dargınsın ki onların sayesinde tespitlerde bulunabiliyorsun ?
Ve o testipler sana konu açtırıyor
Günaydın : )
Günaydın panpaboyum
Kimseye dargın kırgın küs değilim bu defa, sadece geride bıraktığımız 2012 yılının insan ilişkilerimdeki analizini yapıyorum![]()