Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
12-15 TL heralde. Hiç hesaplamadım şu ana kadar, para b*k olduğu için :P Şaka bir yana mentolsüz olanı 12 TL :D Ama güllü ve portakallı iyidir burada. Bahreyni söylemiyorum bile :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bahreynin tadı nasıl hocam :D ? [MENTION=79377]MBrv[/MENTION]

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bahreynin tadı nasıl hocam :D ? @MBrv

Tadı bana göre güzel ama sana göre olmayabilir. Önemli olan sana nasıl çarptığı. Biraz ağırdır yani. Öyle bir çarpıyor ki hangi mekanda olduğunu anlayamıyorsun, o kadar yani :D En azından ilk bahreynli içtiğim zamanlar öyleydi :)

breakdancewar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öf be iyi ki bir konu açalım dedik arkadaş konuyu açtıktan 1 saniye sonra yeni mesajlara tıkladım baktım 2 mesaj biri uyarı diğeri kilit maaşallah millet konu kapamak için millet birbiriyle yarışıyor resmen bu arada forumda 1 saniye açık kalan konu olarak rekor kırmış bulunuyorum emeği geçenlere teşekürler..

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
öf be iyi ki bir konu açalım dedik arkadaş konuyu açtıktan 1 saniye sonra yeni mesajlara tıkladım baktım 2 mesaj biri uyarı diğeri kilit maaşallah millet konu kapamak için millet birbiriyle yarışıyor resmen bu arada forumda 1 saniye açık kalan konu olarak rekor kırmış bulunuyorum emeği geçenlere teşekürler..
Forum oyunu niye yasak ben de bir anlam veremedim.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33

Forum oyunları mesaj kasmaya müsait konular olduğu için yıllar önce yasaklandı. Samimiyetinizden şüphemiz yok ama kurallar bunu gerektiriyor.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Tadı bana göre güzel ama sana göre olmayabilir. Önemli olan sana nasıl çarptığı. Biraz ağırdır yani. Öyle bir çarpıyor ki hangi mekanda olduğunu anlayamıyorsun, o kadar yani :D En azından ilk bahreynli içtiğim zamanlar öyleydi :)
yok hocam denemedim hiç.tadı neye benziyor diye sormuştum hani çikolata vs. :D en kısa zamanda denemek lazım. 3 günde bir içiyorum tiryaki olduk biliyorum çok zararlı ne yapcan :sleep:

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Günaydın panpalar..hayat güzeldir diye bi slogan var kırk kere söylersen inanırsın unutmayın :P:)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=269853]Meryyy[/MENTION]

PanpaKüs, yine kim(ler)e yorgun, dargınsın ki onların sayesinde tespitlerde bulunabiliyorsun ?

Ve o testipler sana konu açtırıyor :P

Günaydın : )

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
@Meryyy

PanpaKüs, yine kim(ler)e yorgun, dargınsın ki onların sayesinde tespitlerde bulunabiliyorsun ?

Ve o testipler sana konu açtırıyor :P

Günaydın : )

Günaydın panpaboyum :P
Kimseye dargın kırgın küs değilim bu defa, sadece geride bıraktığımız 2012 yılının insan ilişkilerimdeki analizini yapıyorum :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Günaydın panpaboyum :P
Kimseye dargın kırgın küs değilim bu defa, sadece geride bıraktığımız 2012 yılının insan ilişkilerimdeki analizini yapıyorum :D

Ben de bizim muhasebeye bıraktım o işi, onlar yapacak :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...