- Reaksiyon puanı
- 201
soundcloud candır 

Mamafi gününüz aydın olsun cancağızlarım:mrgreen:
Mamafi gününüz aydın olsun cancağızlarım:mrgreen:
Daha sofistike bir şeyler bekliyoruz senden olmamış bu avatar8000 olduğum için geleneği bozmayıp avatarımı değiştirdim, nasıl olmuş?![]()
Daha farklı bir şeyler bekliyoruz beğenmedim![]()
Ben oyumu kullanıyorum Güzel olmuşHmm peki o zaman biraz düşüneyim nasıl bir şey tasarlayabiliriz
![]()
Ben oyumu kullanıyorum Güzel olmuş![]()
bende alttaki yazı olmasa daha iyi dururdu ama karar sizinÖzene bezene hazırladım aslında@-Beneficence- neden beğenmedi anlayamadım.
Beynin sol tarafı devre şeklinde çünkü elektronik müh öğrencisiyim; sağ tarafı ise duyguları ve hayal gücümü temsil ediyor. Arka planı da bunlara uygun olarak seçtim.
8000 olduğum için geleneği bozmayıp avatarımı değiştirdim, nasıl olmuş?![]()
Özene bezene hazırladım aslında@-Beneficence- neden beğenmedi anlayamadım.
Beynin sol tarafı devre şeklinde çünkü elektronik müh öğrencisiyim; sağ tarafı ise duyguları ve hayal gücümü temsil ediyor. Arka planı da bunlara uygun olarak seçtim.
bende alttaki yazı olmasa daha iyi dururdu ama karar sizin![]()
![]()
bence boyan bitmiş![]()
Hiç dikkat etmemişim son kararım güzelO bundan önceki avatarlarımda da vardı, imzam gibi olduDüz bakıldığında Eren, tersten bakınca ise Berk yazıyor.
Hiç dikkat etmemişim son kararım güzel![]()
O bundan önceki avatarlarımda da vardı, imzam gibi olduDüz bakıldığında Eren, tersten bakınca ise Berk yazıyor.
Sende mi Brütüs![]()
Hastayım şu çağrı merkezi çalışanlarına, bir de istemiyorum deyince "ay istemiyorsanız en başta söylesenize beyfendi" deyip posta koyması yokmu bitirdi beni![]()
İyi ki varlarSayelerinde hiç olmazsa kızlarla konuşuyoruz
Abazan mod: On![]()
Eto bitmiş hacı
Aklınız varsa Gorenje markasından bir beyaz eşya almayın![]()
O marka ne la, senden duydum şimdi.![]()