- Reaksiyon puanı
- 351
Offiline olsada panelde gözüküyor diye biliyorum yanılıyormuyum:mrgreen:
Görünmezlik Seçeneği:
Gizlilik Modu Açık
Gizlilik Modu Kapalı
Dene bakalım

Offiline olsada panelde gözüküyor diye biliyorum yanılıyormuyum:mrgreen:
Görünmezlik Seçeneği:
Gizlilik Modu Açık
Gizlilik Modu Kapalı
Dene bakalım![]()
Bunu biliyorum hocam bizde oluyor ama modlarda gizlilik açık olsa bile sağ panelde görünüyor die biliyorum daha öncede bir konuda konuşulmuştu. [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] teyit edelim doğrumudurGörünmezlik Seçeneği:
Gizlilik Modu Açık
Gizlilik Modu Kapalı
Dene bakalım![]()
MICROSOFT WINDOWS 8 PRO 32 BIT / 64 BIT TÜRKÇE YÜKSELTME
126 lira. Sudan ucuz, alsam mı acaba.
Son tüketim tarihi 5. günün sabahı olur bence.
Son tüketim tarihi 5. günün sabahı olur bence.![]()
İyi ki öğretmenim değilsin.d) Biraz daha bayatlayınca öğrencilere dağıt. :devil2:
İyi ki öğretmenim değilsin.![]()
Jokerim var mı?a) 5. günün sabahı :tongue:
b) Ye, ye.. Bişeycik olmaz. :sleep:
c) Kaç kilo mısır patlatmıştın ki? :huh:
d) Biraz daha bayatlayınca öğrencilere dağıt. :devil2:
e) Hepsinin 7'de 5'i.![]()
Ben cevabımdan eminim biraz daha bayatlayınca öğrencilere dağıt seçeneğini kullanıyorum.Var var.![]()
Ben cevabımdan eminim biraz daha bayatlayınca öğrencilere dağıt seçeneğini kullanıyorum.![]()
Peru'dan banane ya ben koreye gitmek istiyorum.Doğru cevap! Machu Picchu'da tek kişilik iki haftasonu tatili kazandın. :mrgreen:
Bunu biliyorum hocam bizde oluyor ama modlarda gizlilik açık olsa bile sağ panelde görünüyor die biliyorum daha öncede bir konuda konuşulmuştu. @Mai Nai teyit edelim doğrumudur![]()
Peru'dan banane ya ben koreye gitmek istiyorum.O kadar da emek harcamıştım soruyu bilmek için.
![]()
@android3
"Hiç yatırım yapmadan PARA kazanmak ister misiniz?" diye konu açtmıştın. Az önce aklıma geldi acaba savunduğu sistemi naptı diye bakayım dedim konu kapanmış.
Noldu Zengin oldun mu ? :=)
Bilmukabele çok iyiyim![]()